Αγγελικό Reiki

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας και επέκτασης της συνειδητότητας που διοχετεύτηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον δια μέσου του Kevin Core μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Φεβρουαρίου 2003. Πρόκειται για ένα από τα αγνότερα και δυνατότερα θεραπευτικά συστήματα που δόθηκαν στην ανθρωπότητα αυτή την εποχή.

Είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα μέσα από τη σύνδεση μας με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Ο θεραπευτής κατά την αυτοθεραπεία ή την θεραπεία σε άλλο άτομο, γίνεται γέφυρα μέσω της οποίας περνά η ενέργεια από το Αγγελικό Βασίλειο. Δεν είναι απαραίτητο ο θεραπευτής να απομνημονεύσει τα σύμβολα και δεν χρειάζεται ν’ ανησυχεί για το αν έχει κάνει σωστά τη θεραπεία. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζει είναι πως κάθε θεραπεία είναι τέλεια στη σύλληψη και στη μετάδοση της.

Επίσης σε αυτό το σύστημα οι Άγγελοι δίνουν του συντονισμούς μέσα από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.Τα σύμβολα του Αγγελικού Ρέικι (και πολλά περισσότερα) αφομοιώνονται ενεργειακό σώμα την ώρα του συντονισμού.

Τα σεμινάριο είναι διήμερο. Σ’ αυτές τις δύο ημέρες οι μαθητές λαμβάνουν τους συντονισμούς δύο επιπέδων και κάνουν και πρακτική μεταξύ τους σε όλους τους τρόπους θεραπείας.

Τα σεμινάρια του Αγγελικού Ρέικι είναι διήμερα ταξίδια αγάπης και χαράς με οδηγούς το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός και προορισμό τη μόνιμη σύνδεση μας με όλο το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός και την καρδιά μας.

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής.

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν (δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος στην ουσία δεν υπάρχει) ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα θεραπευτικά συστήματα με πρώτο το Ρέικι.

Αυτό ήταν η μαγική αρχή και η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα «πως ζούσα πριν; σε τι βαθύ ύπνο;» Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί, συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο….

Επόμενος σταθμός σε λίγο πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας ο Σαμάνικος κύκλος «Medecine Wheel» κι εκεί «γκρεμίστηκε» τελείως όλο το οικοδόμημα της μέχρι τότε ζωής μου!!! Η πρώτη φορά που κατάλαβα πως είμαι Δημιουργός της Ζωής μου και ήταν μόνο η αρχή…..

Ο επόμενος σταθμός ήταν κάποιες άλλες Σαμάνικες τεχνικές που με έβαλαν σε μια πιο βαθιά γνώση του τι είμαι…

Και εκεί ήρθε και το Theta Healing® στη ζωή μου και μπήκα σε ακόμα πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας. Εκεί γεννήθηκε και το «Ταξίδι της Καρδιάς» με τρόπο «μαγικό». Μέσα από αυτό το ταξίδι άλλαξα τη ζωή μου και συνεχίζω…..

Τελικά αν με ρωτήσεις, «Ελένη πες μου δυο πράγματα για σένα», θα σου πω : «Γεννήθηκα Τώρα και δεν γεννήθηκα ποτέ. Γεννιέμαι και αρχίζω τη ζωή μου από την αρχή σε κάθε καινούργιο Τώρα. Με κάθε ανάσα μου ξαναγεννιέμαι και ξαναθυμάμαι τη γνώση που πάντα είχα, από το “Ταξίδι της Καρδιάς”….»