Ο Θρόνος της Ψυχής – Σύνδεση με το 8ο Τσάκρα

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο, ξεκινάμε την ενθύμηση της πολυδιαστασιακής μας φύσης καθώς θα συνδεθούμε συνειδητά για πρώτη φορά με το βασικό ενεργειακό κέντρο (chakra) της 4ης διάστασης του εαυτού μας.

Το ενεργειακό αυτό κέντρο ονομάζεται 8ο chakra και βρίσκεται έξω από το φυσικό μας σώμα λίγο πιο πάνω από την κορυφή του κεφαλιού μας. Η σύνδεση με το 8ο chakra μας ανοίγει την πόρτα στον μαγικό κόσμο της 4ης διάστασης. Εμείς στην εκδοχή μας στην 4η διάσταση έχουμε υπερβεί τον γραμμικό χώρο και τον γραμμικό χρόνο. Η ψευδαίσθηση του γραμμικού χώρου και του γραμμικού χρόνου είναι ενδογενές χαρακτηριστικό της τρίτης διάστασης και μας οδηγεί στην ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και της ξεχωριστότητας. 

Στην 4η διάσταση έχουμε απελευθερωθεί από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και βιώνουμε την ενότητα.

Το  8ο chakra ονομάζεται «Θρόνος της Ψυχής» όχι γιατί στο σημείο αυτό βρίσκεται η ψυχή μας αλλά επειδή είναι το ενεργειακό σημείο – πύλη σύνδεσης της ψυχής με το νοητικό μας σώμα. Η συνειδητή ενεργοποίηση της σύνδεσής με το 8ο chakra μας κάνει να γευτούμε την θεϊκή αγάπη και την πνευματική συμπόνια. Βρισκόμαστε σε πλήρη επαφή με την πραγματική μας φύσης που είναι αιώνια αγάπη!

Μερικά μόνο από τα οφέλη της σύνδεσής μας αυτό είναι:

  • Η μόνιμη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό
  • Η πλήρη πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μας
  • Η ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας και την ευθυγράμμιση της ζωής μας με αυτόν.
  • Ο ολοκληρωτικός καρμικός καθαρισμός των Ακασικών μας Αρχείων
  • Η ανακάλυψη των πνευματικών και φυσικών ταλέντων.
  • Η ανάπτυξη των διαισθητικών μας ταλέντων.

Στο Σεμινάριο αυτό θα ενεργοποιήσουμε την ξεχασμένη αυτή σύνδεση. Θα μάθουμε απλές ασκήσεις που ενισχύουν την σύνδεσή αυτή. Θα κάνουμε ένα διαλογισμό αναγέννησης του εαυτού μας μέσα από την βαθιά συγχώρεση του εαυτού. Θα ενεργοποιήσουμε τον ολικό καρμικό καθαρισμό των Ακασικών Αρχείων μας, από όλες τις ενέργειες που δεν χρειαζόμαστε πλέον για την εξέλιξή μας.

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ.

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Δήμητρα Φερεντίνου. Είναι Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Δασκάλα και Διαισθητικός. 

Είναι πτυχιούχος πληροφορικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Το ταξίδι της προσωπικής της αυτογνωσίας ξεκίνησε όταν εν μέσω της ολοκληρωτικής αποδόμησης της εξωτερικής της πραγματικότητας, ήρθε σε επαφή με το Αγγελικό Ρέικι.

Το επόμενο σημαντικό βήμα ήταν το Munay-ki που την έφερε σε επαφή με την Δύναμη της Αγάπης και την ιερή γνώση των Σαμάνων των Άνδεων.

Στην συνέχεια γνώρισε διάφορα άλλα θεραπευτικά συστήματα όπως το «Ταξίδι της Καρδίας» καθώς και Πνευματικά Συστήματα Υψηλής Αυτογνωσίας.

Όλα αυτά οδήγησαν στην γείωση του συγκεκριμένου συστήματος «Σύνδεσης με το 8ο Τσάκρα».

Και όπως μας λέει και η ίδια:

«Όταν γειώθηκε αυτή η γνώση, περισσότερο σαν να ξύπνησε από κάπου πολύ βαθιά μέσα μου, ήξερα ότι για πρώτη φορά ήμουν σε πλήρη σύνδεση με τον σκοπό της ζωής μου. Βίωσα μέσα στην καρδία μου την χαρά να ενθυμίζω στους άλλους τον τρόπο να συνδέονται με την αληθινή πνευματική τους φύση και να ανακαλύπτουν εκ νέου τις πνευματικές τους ικανότητες.»