Το Ταξίδι της Καρδιάς

1ο Επίπεδο

……Ξεκινάμε ένα ταξίδι με προορισμό να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό και να μάθουμε να ζούμε μέσα από την καρδιά μας.

Στον πρώτο μας σταθμό, στο “Ταξίδι της Καρδιάς, μαθαίνουμε πώς μέσα από τη θεραπεία με άγγιγμα συνδέουμε όλα μας τα τσάκρα με αυτό της καρδιάς μας. Καθώς και να την χρησιμοποιούμε σε σωματικό επίπεδο, όπως σωματικούς πόνους. Παράλληλα, με τη βοήθεια του μυϊκού ελέγχου, να εντοπίζουμε την βαθύτερη αιτία για όλες τις δυσαρμονικές καταστάσεις και εμπειρίες στη ζωή μας ή στη λειτουργία του σώματός μας. 

Σκοπό μας είναι στη διαδρομή, μέσα από τις τεχνικές που θα μάθουμε να εντοπίσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα και να τα αντικαταστήσουμε με νέα. Ουσιαστικά μας δίνετε ο τρόπος, αφού κάθε μας εμπειρία αποτελεί ένα μάθημα ζωής με σκοπό την εξέλιξη μας, να επανα-προγραμματίσουμε τον εαυτό μας, ώστε αυτό να γίνετε ευχάριστα και με ευκολία, μακριά από δυσάρεστες και επώδυνες καταστάσεις.

Φτάνοντας στον προορισμό μας, αποβάλουμε ότι είναι περιττό και μας βαραίνει, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Θα βιώσουμε την αφθονία, την ευημερία, την υγεία και την υλοποίηση των επιθυμιών μας.

Καλό μας ταξίδι……..

2ο Επίπεδο

Και να που έφτασες  στο δεύτερο σταθμό στο «Ταξίδι της Καρδιάς»!!! Του ταξιδιού της δικής σου καρδιάς. Γιατί αυτό είναι το ταξίδι της καρδιάς σου, το ταξίδι της ζωής σου.

Τι δώρα υπάρχουν λοιπόν εδώ για σένα; Πρώτα απ’ όλα μαθαίνεις πιο είναι το σύμβολο που σου ήταν άγνωστο μέχρι τώρα, τι σημαίνει αυτό το σύμβολο και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ταυτόχρονα γίνεται μία αναβάθμιση στα σύμβολα που ήδη έχεις πάρει και γίνονται όλα διαμαντένια.

Περνάς την πύλη της Διαμαντένιας Ενέργειας!!! Αυτή η πύλη σε οδηγεί στην πιο αγνή και ανάλαφρη αγάπη, στη χαρά και σε πιο αιθέριες ποιότητες κι ενέργειες σε όλα τα επίπεδα….

Φυσικά έχεις πάλι να «παίξεις»το αγαπημένο παιχνίδι «αφαιρώντας περιοριστικά προγράμματα, όρκους κλπ» που σε κρατάνε μακριά απ’ όλη την ομορφιά μέσα σου και γύρω σου, μακριά από τον αληθινό σου εαυτό και την αληθινή ζωή.

Είναι κι αυτός ένας προσωρινός σταθμός που σε προετοιμάζει για τον επόμενο η τους επόμενους, είναι ένα ταξίδι ενθύμησης για να φτάσεις τελικά σε όλα αυτά που πάντα γνώριζες μέσα σου….Ένα ταξίδι με οδηγό την αγάπη, ένα ταξίδι που σε πάει όλο και πιο βαθιά στην ύπαρξη σου, στην αλήθεια σου, «Το Ταξίδι της Καρδιάς» σου!!!

Έλα να ταξιδέψουμε……

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής.

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν (δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος στην ουσία δεν υπάρχει) ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα θεραπευτικά συστήματα με πρώτο το Ρέικι.

Αυτό ήταν η μαγική αρχή και η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα «πως ζούσα πριν; σε τι βαθύ ύπνο;» Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί, συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο….

Επόμενος σταθμός σε λίγο πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας ο Σαμάνικος κύκλος «Medecine Wheel» κι εκεί «γκρεμίστηκε» τελείως όλο το οικοδόμημα της μέχρι τότε ζωής μου!!! Η πρώτη φορά που κατάλαβα πως είμαι Δημιουργός της Ζωής μου και ήταν μόνο η αρχή…..

Ο επόμενος σταθμός ήταν κάποιες άλλες Σαμάνικες τεχνικές που με έβαλαν σε μια πιο βαθιά γνώση του τι είμαι…

Και εκεί ήρθε και το Theta Healing® στη ζωή μου και μπήκα σε ακόμα πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας. Εκεί γεννήθηκε και το «Ταξίδι της Καρδιάς» με τρόπο «μαγικό». Μέσα από αυτό το ταξίδι άλλαξα τη ζωή μου και συνεχίζω…..

Τελικά αν με ρωτήσεις, «Ελένη πες μου δυο πράγματα για σένα», θα σου πω :

«Γεννήθηκα Τώρα και δεν γεννήθηκα ποτέ. Γεννιέμαι και αρχίζω τη ζωή μου από την αρχή σε κάθε καινούργιο Τώρα. Με κάθε ανάσα μου ξαναγεννιέμαι και ξαναθυμάμαι τη γνώση που πάντα είχα, από το “Ταξίδι της Καρδιάς”….»