Rejuvance

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε όλο το σώμα και τον εγκέφαλο, δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Το Rejuvance είναι μια ολοκληρωμένη συμπληρωματική – εναλλακτική μέθοδος φροντίδας & υποστήριξης που εμπνεύστηκε πριν 30 χρόνια ο S. Rojemberg. Είναι εμπλουτισμένη με τεχνικές πιέσεων & διατάσεων σημείων έντασης, βράχυνσης και συστολήs. Συμβάλλει στην ανακούφιση ενοχλημάτων στους ώμους, στον αυχένα, το κεφάλι και το πρόσωπο.

Στο πρόσωπο αντανακλάται το σύνολο του συναισθηματικού μας κόσμου.

Συστολές και βραχύνσεις προσεγγίζουν την φυσιολογία τους καθώς ενεργοποιούνται και διατείνονται με ηρεμία, προσοχή και συνείδηση. Η επίδραση στα αγγεία και τα νεύρα του εγκεφάλου είναι επίσης φανερή. Το πρόσωπο φωτίζεται και δείχνει νεότερο, η επιδερμίδα ανανεώνεται, το νευρικό σύστημα τονώνεται, όλος ο οργανισμός συντονίζεται σε πιο υψηλά ενεργειακά επίπεδα.

Όλη η συνεδρία προσομοιάζει με ένα φυσικό και ήπιο face lift.

Το Rejuvance εφαρμόζεται απαλά και με ήπιες κινήσεις των δακτύλων. Είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος με μεγάλη διάδοση στο χώρο της ολιστικής αισθητικής. Οι τεχνικές επικεντρώνονται κυρίως στο πρόσωπο αλλά και το κεφάλι όπου σύμφωνα με την Ανατολική θεώρηση οι ανώτερες περιοχές του σώματος συνθέτουν τις πλέον εξευγενισμένες λειτουργικές περιοχές του οργανισμού.

Η φροντίδα του προσώπου με τη μέθοδο Rejuvance ενεργοποιεί την περιοχή εκείνη η οποία αποτελεί το αίτιο των προβλημάτων υγείας που αποτυπώνονται στις εκφράσεις μας.

Το πρόσωπό μας καθρεπτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Πάνω του αποτυπώνονται οι ψυχικές και σωματικές εντάσεις, τα συναισθήματα, είτε εκφράζονται είτε όχι, οι μνήμες δημιουργώντας σφιξίματα, ρυτίδες και παραμορφώσεις, που με τον καιρό μονιμοποιούνται αλλάζοντας το φυσικό του σχήμα.

Οι τεχνικές Rejuvance είναι ήπιες και εφαρμόζονται με τις άκρες των δακτύλων πάνω σε κάθε σημείο του προσώπου, του κεφαλιού, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων από την επιφάνεια έως το βάθος των ιστών έτσι ώστε :

  • Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.
  • Ενεργοποιείται η μικρό-κυκλοφορία της επιδερμίδας και γίνεται καλύτερα η μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, καθώς και η απομάκρυνση των τοξίνων από το αίμα
  • Απελευθερώνεται η μυϊκή ένταση και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος, οι ρυτίδες μαλακώνουν, λεπταίνουν, το πρόσωπο ανασηκώνεται και ξαναβρίσκει το φυσικό του σχήμα
  • Μέσω πίεσης, εξισορροπείται όχι μόνον το πρόσωπο και συγκεκριμένα τοπικά προβλήματα αλλά ολόκληρος ο οργανισμός, ανακουφίζονται ενοχλήσεις όπως π.χ. πονοκέφαλοι, άγχος, αϋπνία και δημιουργείται ένα αίσθημα ευεξίας στο σώμα και την ψυχή.

Η βασική θεραπεία του Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξι συνεδρίες, μια ανά εβδομάδα. Μπορεί όμως να εφαρμοστεί και συχνότερα. Για εμβάθυνση και συντήρηση των αποτελεσμάτων συστήνονται ασκήσεις, αυτό-μασάζ προσώπου και συνταγές καλλυντικών με φυσικά αιθέρια έλαια και υλικά.

Μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με διάφορες θεραπείες με προϊόντα. Επαναλαμβάνεται μία ή δύο φορές το χρόνο ολόκληρο ή αποσπασματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Επίσης μπορεί να γίνουν μία ή δύο μεμονωμένες συνεδρίες για κάποια σημαντική εμφάνιση.

Συνδυάζεται θαυμάσια με την συμβατική αισθητική, καθώς και με άλλες μεθόδους κλασικής ή φυσικής θεραπείας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, αφού η φυσική προσωπική ομορφιά, η ηρεμία και η αρμονία είναι σίγουρα το δώρο που οφείλουμε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον κόσμο.