Αγγελικό Reiki

Τι είναι

Το Αγγελικό Reiki είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας και επέκτασης της συνειδητότητας που διοχετεύτηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον δια μέσου του Kevin Core μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Φεβρουαρίου 2003. Πρόκειται για ένα από τα αγνότερα και δυνατότερα θεραπευτικά συστήματα που δόθηκαν στην ανθρωπότητα αυτή την εποχή. Το Αγγελικό Ρέικι, προκαλεί στον θεραπευόμενο, όλες τις παλιές του σκεπτομορφές, που δεν βρίσκονται σε αρμονία με τη Θεία Δόνηση, να απαγκιστρωθούν και να μεταστοιχειωθούν σε μία ανώτερη δόνηση, επαναφέροντας σε ισορροπία τον οργανισμό.

Το Αγγελικό Ρέικι, διαφέρει από άλλα θεραπευτικά συστήματα, καθώς η έμφαση δίδεται στην αυτοθεραπεία, στη διαδικασία της ανάληψης και στο πως αυτή η διαδικασία φώτισης αλλάζει το γενετικό κώδικα και τα κύτταρά μας. Πολλοί, δεχόμαστε αυτές τις ήδη υπάρχουσες αλλαγές καθημερινά, και τις βιώνουμε σαν εξάντληση, πονοκεφάλους, διάρροια, πυρετό, πονόλαιμο, προβλήματα στην καρδιά, κτλ.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να τα βιώνουμε με αυτόν το δύσκολο τρόπο. Το πνεύμα δεν επιθυμεί να υποφέρουμε αλλά να περάσουμε από αυτήν την περίοδο με αρμονία, ισορροπία και χαρά.

Πώς εφαρμόζεται

Η θεραπευτική συνεδρία λαμβάνει χώρα σε ένα δωμάτιο με ήρεμη ατμόσφαιρα η οποία ενισχύεται με κρυστάλλους, αιθέρια έλαια και κατάλληλη μουσική. Ο θεραπευόμενος ξαπλώνει στο κρεβάτι θεραπείας και η ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι διοχετεύεται στο σώμα του διαμέσου των χεριών του θεραπευτή, ο οποίος τοποθετεί το ένα χέρι στο chakra της καρδιάς και το άλλο στο chakra του ηλιακού πλέγματος. Η θεραπεία πραγματοποιείται με το σώμα ντυμένο κανονικά με ρούχα. Για αυτούς που δεν μπορούν να ξαπλώσουν η θεραπεία μπορεί να δοθεί σε καθισμένη στάση με τα χέρια του θεραπευτή τοποθετημένα στους ώμους του αποδέκτη. Η εμπειρία καθενός είναι μοναδική καθώς λαμβάνει θεραπεία.

Η θεραπευτική ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι διοχετεύεται από τα Αγγελικά Βασίλεια με τη βοήθεια Αγγέλων, Αρχαγγέλων, Αναληφθέντων Δασκάλων και Γαλαξιακών Θεραπευτών. Η θεραπεία συνεχίζεται ενεργειακά και μετά το τέλος της συνεδρίας. Είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε συμπεριλαμβανομένων εγκύων, βρεφών και παιδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με την παραδοσιακή ιατρική και με άλλες συμπληρωματικές ή ολιστικές θεραπείες.

Οφέλη 

  • Ενισχύει την ενέργεια και τη ζωτικότητα του οργανισμού
  • Ωφελεί σε περιπτώσεις άγχους, στρες, ανησυχίας και κατάθλιψης
  • Δρα στην αιτία του προβλήματος ακόμη κι αν αυτή οφείλεται σε προηγούμενες ζωές και μετουσιώνει τραύματα σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό ή πνευματικό επίπεδο
  • Βοηθά στην εκπλήρωση του σκοπού της ζωής κάποιου
  • Συνδράμει στην ανάπτυξη των «Νέων» παιδιών
  • Δρα στον οργανισμό ολιστικά, τον εξισορροπεί και βοηθά στην αποτοξίνωση του
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Ωφελεί σε πολλές ιατρικές ασθένειες, πόνους και χρόνια προβλήματα
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας