Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρων

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια τεράστια ενεργειακή “βάση δεδομένων” που καταγράφει κάθε περίπτωση, στον χρόνο και στον χώρο. Κάθε σκέψη, πρόθεση, επιλογή, λέξη ακόμα και η εκάστοτε δράση, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ενεργειακό συμβάν. Οτιδήποτε σκεφτόμαστε ή λέμε, δημιουργεί έναν κυματισμό, ένα ενεργειακό υφάδι, ένα σήμα που συνηχεί στον χωροχρόνο.

Στα Ακασικά Αρχεία, όλα αυτά τα ενεργειακά σήματα καταγράφονται. Οτιδήποτε, από τη στιγμή της δημιουργίας του, έχει τα δικά του Ακασικά Αρχεία. Οι ψυχές, οι ιδιοκτησίες, οι επιχειρήσεις, τα κατοικίδια ζώα, τα γεγονότα, τα αντικείμενα κλπ., έχουν τα δικά τους Ακασικά Αρχεία.

Μπορούμε, λοιπόν στην έρευνα αυτή, να δούμε την ενεργειακή ιστορία τους και σχεδόν τα πάντα μέσα σε αυτά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε ότι το μέγεθος των πληροφοριών εντός των Ακασικών Αρχείων, είναι συντριπτικά μεγάλο.

Όπως οι Ψυχές έχουν ατομικά Ακασικά Αρχεία, το ίδιο συμβαίνει και με τις ιδιοκτησίες (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, οικόπεδα, κλπ), μιας και θεωρούνται ενεργειακές  αποθέσεις, που έχουν τα δικά τους Αρχεία. Πριν κατοικήσετε σε ένα νέο σπίτι ή γραφείο ή ακόμα και αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να κάνετε ενεργειακό καθαρισμό και επανευθυγράμμιση ιδιοκτησίας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται να αγοράσετε κάτι νέο ή να ανακαινίσετε το παλιό σας.

Πρόκειται για μια συνεδρία που γίνεται από απόσταση. Είναι πολύ-διαστασιακός και πολύ-επίπεδος καθαρισμός. Η βαριά ενέργεια σε έναν χώρο, μας επηρεάζει αρνητικά και μας μπλοκάρει.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θεαματικά!!!!