Κοσμοενεργειακή

Η Κοσμοενεργειακή ως ενεργειακή μέθοδος καθαρισμού, ίασης, προστασίας και πληροφοριών, δημιουργήθηκε το 1983 από τον Ακαδημαϊκό Βλαδήμηρ Αλεξάνδροβιτς Πετρόβ (1958 – 2007), στη Ρωσία, μετά από πολύχρονη  έρευνα που προηγήθηκε στον τομέα της βίο-ενεργητικής και ενεργειακών φαινομένων του μη-ορατού κόσμου.

Εξαρχής, η μέθοδος αυτή δομήθηκε, αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε πάνω σε επιστημονική βάση, με κεντρικό άξονα την ενεργειακή φύση των αιτιών και ενεργειακών επιδράσεων σε όλα τα επίπεδα, που οδηγούν στην εμφάνιση των ασθενειών και με κύριο στόχο την εξάλειψη τους.

Η Κοσμοενεργειακή δημιουργήθηκε ως η νέα γενιά Γνώσης, ως επιστημονικά αξιόπιστη ενεργειακή μέθοδος καθαρισμού, ίασης και προστασίας, αποτελώντας ένα δομημένο σύστημα γνώσεων, πληροφοριών και τεχνικών, που  εφαρμόστηκε στα πλαίσια  κλινικών ερευνών, μετρήσιμων και επαληθεύσιμων αποτελεσμάτων, στατιστικών στοιχείων και προγνώσεων.

Αρχικά οι έρευνες αυτές έλαβαν χώρα σε νοσοκομειακές μονάδες και κλινικές και αργότερα σε επιστημονικά εργαστήρια, εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ευκρίνειας. Ως εκ τούτου, η Κοσμοενεργειακή ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά μιας επιστήμης, γιατί τα αποτελέσματά της είναι εργαστηριακά μετρήσιμα, στατιστικά αποδεδειγμένα και προβλέψιμα.

Η Κοσμοενεργειακή σήμερα, δημιουργεί την βάση για την Ιατρική του μέλλοντος. Οι επιστημονικές έρευνες της μεθόδου αυτής, διεξάγονται εδώ και χρόνια, βάσει των γνώσεων στη Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Ψυχολογία και νόμων του Σύμπαντος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στο 5ο Διεθνές Κογκρέσο Θεραπευτών της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το 2002, υποβλήθηκε η πρόταση, η Κοσμοενεργειακή να μετονομαστεί σε «Κοσμική Ιατρική». Ο ίδιος ο Πετρόβ πίστευε ότι η Κοσμοενεργειακή και η Ιατρική αναπτύσσονται με συγκλίνουσες πορείες και κάποια μέρα, αναπόφευκτα, θα συναντηθούν.

Η ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο της Κοσμοενεργειακής, είναι διαδικασία βασισμένη στους φυσικούς νόμους του λεπτού (μη ορατού, μη αντιληπτού) κόσμου, επιτρέποντας να θεραπευτεί, όχι μόνο το φυσικό σώμα αλλά και να εξαλειφθούν οι αιτίες που βρίσκονται στα συναισθηματικά, διανοητικά και άλλα ανώτερα επίπεδα.

Από τα ισχυρότερα εργαλεία της Κοσμοενεργειακής, η διαγνωστική της μέθοδος, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που βασίζεται, όχι μόνο στην ανατομία του φυσικού σώματος αλλά στη δομή των ενεργειακών σωμάτων του ατόμου και στη λειτουργία των βίο-ενεργό-πληροφοριακών πεδίων (αύρα) και κέντρων (chakras).

Μέσα απ’ αυτά τα βίο-ενεργό-πληροφοριακά πεδία και κέντρα, ο κοσμοενεργο-θεραπευτής μπορεί να εντοπίσει τις παραμορφώσεις, στα ενεργειακά σώματα του ατόμου, τα αρνητικά ενεργό-πληροφοριακά προγράμματα, που τυχόν βρίσκονται στις δομές των ενεργό-πεδίων του, ώστε μετά τον ισχυρό ενεργειακό καθαρισμό και την ολοκληρωμένη ενεργειακή θεραπεία, με την μέθοδο της Κοσμοενεργειακής, όχι μόνο αποκαθίσταται η σωματική υγεία του, αλλά περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η πιθανότητα εμφάνισης των “μελλοντικών” προβλημάτων.

Με τη μέθοδο της Κοσμοενεργειακής, οι ενεργειακές συνιστώσες των αποτελεσμάτων, μετά τη συνεδρία, είναι μετρήσιμες ακόμα και με απλές μεθόδους, όπως με την ενεργειακή ράβδο, όπου μπορεί κανείς να δει τις τυχών διαφορές και βελτιώσεις των ενεργειακών παραμέτρων, σε σύγκριση με τις ίδιες παραμέτρους πριν τη συνεδρία.

Στα πλαίσια των μετρήσεων μετά τη συνεδρία, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ακόμα και μεταβολές βάρους σε μια απλή ζυγαριά οικιακής χρήσης.

Οι ενεργειακές συχνότητες της Κοσμοενεργειακής, έχουν την εφαρμογή τους όχι μόνο στην ενεργειακή διάγνωση, καθαρισμό, ίαση και ενεργειακή προστασία του εαυτού μας,  των συνανθρώπων μας αλλά και των φυτών, ζώων, αντικειμένων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, τροφής, υδάτων, υπόγειων και επίγειων επιφανειών, δασικών εκτάσεων κλπ.

Επίσης, η Κοσμοενεργειακή προσφέρει πολύτιμα εργαλεία γνώσης και δεξιοτήτων, για ενεργειακή διάγνωση, ενεργειακό καθαρισμό και ενεργειακή προστασία των κτιρίων (εσωτερικών & εξωτερικών χώρων) από τις αρνητικές επιδράσεις των γεωπαθητικών ζωνών στους χώρους αυτούς.

Οι αρνητικές και καταστροφικές επιδράσεις των γεωπαθητικών ζωνών στην υγεία και τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους μπορεί να είναι πολύ μεγάλες. Μπορεί να παρατηρηθούν διαταραχές στον ύπνο, ημικρανίες, κακοδιαθεσία, καθυστέρηση στην ίαση παρά τη φαρμακευτική αγωγή έως και προβλήματα γονιμότητας, εγκυμοσύνης ή σοβαρότερα όπως ο καρκίνος.

Η παρουσία των γεωπαθητικών ζωνών, επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό επηρεάζοντας τα κύτταρα σε βάθος και κατ’ επέκταση το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο κοσμοενεργο-θεραπευτής εντοπίζει και “κλείνει” τις παθογόνες αυτές ζώνες, καθαρίζει τους προσβεβλημένους ενεργειακά χώρους και αποκαθιστά την ομαλή ροή ενέργειας σε αυτούς.

Τα άμεσα και, πολλές φορές θεαματικά αποτελέσματα που διαφαίνονται από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, σε όλα τα επίπεδα, η διαγνωστική ακρίβεια, η απτή σχέση αιτίας και αιτιατού, οι αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχουν οι συχνότητες, η απόλυτη ενεργειακή προστασία, η δυνατότητα εκτέλεσης συνεδρίας από απόσταση, η αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, είναι μόνο μερικά πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι πρώτοι μαθητές της Κοσμοενεργειακής, ήταν στην πλειοψηφία τους επιστήμονες από διαφόρους τομείς της επιστήμης, όπως γιατροί, φυσικοί, μηχανικοί, μαθηματικοί, δάσκαλοι κλπ. Μαθητές έγιναν και απλοί άνθρωποι που είδαν τα αδιαμφισβήτητα  αποτελέσματα της Κοσμοενεργειακής.

Μεταξύ των πρώτων μαθητών του Β. Α. Πετρόβ ήταν οι επιστήμονες κος Εμίλ Μπαγκίροβ (φυσικομαθηματικός), MAGISTER Κοσμοενεργειακής και η κα Λ. Φούσου (Παθολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής) επίσης MAGISTER Κοσμοενεργειακής, η πολύτιμη προσφορά των οποίων, στην διάδοση της μεθόδου μέσα και έξω από την Ρωσία, θεωρείται αναμφισβήτητα ανεκτίμητη.

Η Κοσμοενεργειακή προσφέρει, όχι μόνο πολύτιμα εργαλεία ενεργειακής διάγνωσης, ενεργειακού καθαρισμού, ενεργό-θεραπείας και ενεργειακής προστασίας, αλλά αποτελεί και ανεξάντλητη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών με τη βοήθεια των ενεργειακών συχνοτήτων που χειρίζεται ο κοσμοενεργο-θεραπευτής και οι οποίες αποτελούν τα κύρια εργαλεία της μεθόδου αυτής.

Η πρώτη ενεργειακή συχνότητα που ανακαλύφθηκε από τον Πετρόβ, ήταν γενικής και καθολικής εφαρμογής, για όλες τις περιπτώσεις και καταστάσεις. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της Κοσμοενεργειακής (έχουν καταγραφεί κλινικά περιστατικά), ακόμα με την μία αυτή συχνότητα, μπόρεσαν να επαναφέρουν ασθενή από κλινικό θάνατο μετά από καρδιακή προσβολή μέσα στην εντατική μονάδα νοσοκομείου, καθώς και άλλα παρόμοια έκτακτα περιστατικά.

Στην συνέχεια ο Πετρόβ ανακάλυψε και άλλες συχνότητες, οι οποίες κατόπιν έρευνας και πολλαπλών δοκιμών, παρουσίαζαν εκτός των δυνατοτήτων γενικής εφαρμογής και άριστα αποτελέσματα σε εξειδικευμένες περιπτώσεις.

Από την αρχή της δημιουργίας της, το 1983 μέχρι το Μάιο του 2007, όταν έφυγε από τη ζωή ο Β. Α. Πετρόβ, η “εργαλειοθήκη” της Κοσμοενεργειακής απαριθμούσε περίπου 950 ενεργειακές συχνότητες (κανάλια), οι οποίες είναι καθολικής, γενικής και ειδικής εφαρμογής, αντίστοιχα.

Ακόμα και με μία συχνότητα της μεθόδου αυτής, μπορεί κανείς να πετύχει σημαντική βελτίωση έως και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του εαυτού του και των συνανθρώπων του, να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τη σωστή ροή ενέργειας στους χώρους, εφαρμόζοντας τη γνώση, τις τεχνικές και δεξιότητες, που του προσφέρει η μέθοδος.

Οι πρώτες 255 ενεργειακές συχνότητες της Κοσμοενεργειακής καλύπτουν όλο το φάσμα συχνοτήτων, των επιπέδων MASTER (44 συχνότητες), MAGISTER (Block 200 συχνοτήτων + 44 συχνότητες του MASTER) και του ZOΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΥ (Block 11 συχνοτήτων). Οι ενεργειακές αυτές συχνότητες είναι ιδανικές για βαθύ, ουσιαστικό και ισχυρό ενεργειακό καθαρισμό, ίαση, ενεργειακή προστασία και πληροφορίες.

Από την “αυγή” της Κοσμοενεργειακής και μέχρι σήμερα, οι συχνότητες αυτές χρησιμοποιούνται από τους κοσμοενεργο-θεραπευτές με μεγάλη επιτυχία για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, παθήσεων και ασθενειών, οι αιτίες των οποίων βρίσκονται όχι στο φυσικό σώμα, αλλά στα βίο-ενεργό-πληροφοριακά σώματα και κέντρα (αύρα και chakras) του ανθρώπου.

Επίσης, με τη βοήθεια των προαναφερόμενων ενεργειακών συχνοτήτων, αντιμετωπίζονται προβλήματα που προέρχονται από διάφορες αρνητικές ενέργειες και αρνητικά ενεργειακά προγράμματα, που είναι εγκλωβισμένα στα ενεργειακά πεδία και κέντρα του ανθρώπου, καταστρέφοντας την αρμονική τους λειτουργία, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα υγείας, σε όλα τα επίπεδα και αποτελώντας συνάμα, πόλο έλξης “μελλοντικών” προβλημάτων. Έτσι δημιουργείται ένας συνεχής φαύλος κύκλος αιτίας και αιτιατού των ασθενειών και προβλημάτων, όχι μόνο σε επίπεδο υγείας αλλά  και σε όλα τα επίπεδα, προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του ατόμου.

Με τη βοήθεια των ενεργειακών  συχνοτήτων αντιμετωπίζονται επίσης διάφορες περιπτώσεις ενεργειακών οντοτήτων και ενεργειακών επιθέσεων που ταλαιπωρούν για χρόνια, όχι μόνο την υγεία, αλλά και τη καθημερινή ζωή των ατόμων.

Η Κοσμοενεργειακή, ως σύστημα γνώσεων, είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εφικτή η ταχεία μετάδοση των γνώσεων αυτών, με τις οποίες ένα άτομο χωρίς ιδιαίτερη επιστημονική κατάρτιση να μπορεί να γίνει χειριστής ενεργειακών συχνοτήτων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τον εαυτό του, τους άλλους και τον πλανήτη Γη στο σύνολο, βάζοντας θεμέλια για ανώτερη πνευματική ανάπτυξη.

Μέσα από την Κοσμοενεργειακή ο Πετρόβ έβλεπε τη δημιουργία μιας Συλλογικής Συνείδησης και την Ανώτερη Ένωση με τον Δημιουργό.