Νόμος της Έλξης

Το όμοιο έλκει όμοιο

Χρειάζεται να εστιάζουμε σε αυτά που επιθυμούμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε ότι μπορεί να συμβούν, καθώς το όμοιο έλκει όμοιο στον κόσμο της πνευματικότητας.

Οι Νόμοι του Σύμπαντος είναι σαφείς και λειτουργούν με απόλυτη ακρίβεια χωρίς διακρίσεις για όλους.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε για το Νόμο της Έλξης που διέπει το Σύμπαν, θα κατανοήσετε τους λόγους πίσω από τις καταστάσεις της Ζωής σας και θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το Νόμο προς όφελός σας με σκοπό να έχετε ότι επιθυμείτε.

Ευθυγραμμίζουμε τις επιθυμίες μας με τις σκέψεις μας

Τα πάντα ξεκινάνε από τη σκέψη και η σκέψη μας έχει δύναμη. Πώς όμως επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε τη δύναμη του μυαλού μας; Οι σκέψεις που κάνουμε ενισχύουν και στηρίζουν τις επιθυμίες μας ή τις σαμποτάρουν;

Μόνο όταν οι σκέψεις μας βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες μας, μπορούμε να υλοποιούμε αυτά που ονειρευόμαστε. Σε αυτό το σεμινάριο μέσα από στοχευμένες τεχνικές και ασκήσεις πετυχαίνουμε την απόλυτη ευθυγράμμιση καθώς είναι δικαίωμά μας να έχουμε όλα όσα επιθυμούμε.

Δουλεύουμε με τα συναισθήματά μας και τα χρησιμοποιούμε για να έλξουμε τα όνειρά μας.

Κάνουμε περίπου 60,000 σκέψεις την ημέρα. Επειδή είναι αδύνατον να τις ελέγξουμε, χρησιμοποιούμε τα συναισθήματά μας σαν σύστημα εσωτερικής καθοδήγησης. Και μόνο όταν τα συναισθήματα και οι σκέψεις βρίσκονται σε ευθυγράμμιση μπορούμε να έλξουμε τα όνειρά μας.

Τα συναισθήματά μας αποτελούν το ενεργειακό μας αποτύπωμα στο οποίο ανταποκρίνεται ο Νόμος της Έλξης. Ελέγχοντας τα αρνητικά μας συναισθήματα δημιουργούμε ένα θετικό αποτύπωμα έλκοντας αυτά που επιθυμούμε.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Νόμο της Έλξης για να υλοποιήσετε την Ιδανική Ζωή.

Θα λάβετε

 • Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας
 • Τον προσωπικό σας κρύσταλλο
 • Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του κύκλου
 • Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε

Κόστος Σεμιναρίου : 280 Ευρώ

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε στο 6955-661491 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100€.

Ημερομηνίες Σεμιναρίου 

Έναρξη στις 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.00. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 8 συναντήσεις με διάρκεια συνάντησης 3,5 ωρών, κάθε 21 μέρες. Συνολική διάρκεια σεμιναρίου 28 ώρες.

Εισήγηση

Είμαι η Μαρία Χρυσάφη. Έχω σπουδάσει “Total Quality Management” στο Deree College, έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχω πτυχίο πιάνου.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα…

Όλοι οι τομείς της ζωής μου πέρναγαν κρίση και ένιωθα ανήμπορη να βρω λύσεις στα προβλήματά μου.

Στα επαγγελματικά μου, είχα κάνει ένα βήμα ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου, ξεκινώντας με τον αδερφό μου δική μας επιχείρηση. Όμως τρεις μήνες μετά, ξεκίνησε η περιβόητη κρίση. Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, το τέλος ήταν αναπόφευκτο.

Μου ήταν αδύνατον να δεχτώ ότι κάτι που είχα ξεκινήσει με τόση αγάπη, θα τελείωνε τόσο άδοξα. ‘Ένιωθα θλίψη και κατηγορούσα τον εαυτό μου για την εξέλιξη της κατάστασης. Αναπόφευκτα, τα οικονομικά μου δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα. Η ίδια κατάσταση και στα συναισθηματικά μου….

Η υγεία μου, κλονιζόταν. Κλείστηκα στον εαυτό μου και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου, αλλά ήμουν ανένδοτη και αρνητική για να ακούσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση.

Οι λέξεις απαισιοδοξία, μοναξιά, μιζέρια, απομόνωση, είχαν γίνει οι καλύτερες μου φίλες, μέχρι που ήρθε και η κατάθλιψη και μου χτύπησε την πόρτα. Τι άλλο; σκέφτηκα… Γιατί τα περνάω όλα αυτά; Προσπαθούσα απεγνωσμένα να μιλήσω στον Θεό. Αλλά ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί Του. Του φώναζα, έκλαιγα, τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Δεν καταλάβαινα τι είχα κάνει λάθος. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις εκκλήσεις μου για βοήθεια.

Λένε, πως απλά χρειάζεται να γίνει μέσα μας ένα “κλικ”, για να έρθει η αλλαγή. Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να μπορέσω να κάνω το βήμα. Ένα τηλεφώνημα με μία παιδική μου φίλη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Θυμάμαι πως ήμουν στο σπίτι μου και κοιτούσα το είδωλό μου μέσα σε ένα παράθυρο. Πραγματικά δεν με αναγνώριζα. Τι είχα πάθει; Με τη βοήθεια του πατέρα μου, των φίλων μου και τις λιγοστές δουλειές που προέκυπταν, μπόρεσα και πήγα σε ψυχολόγο.

Παράλληλα, αγόρασα το βιβλίο Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων και ξεκίνησα δειλά δειλά, να κάνω τους πρώτους μου διαλογισμούς και να μιλάω με τους Αγγέλους μου. Εν – θυμήθηκα πως μικρή είχα δει τον Φύλακα Άγγελο μου και αυτό από μόνο του ήταν ένα Θαύμα. Άρχισα να νιώθω καλύτερα και να μπορώ πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίζω την ζωή! Ζητούσα καθημερινή βοήθεια και συμπαράσταση σε ότι και να έκανα. 

Διάβασα και εξασκήθηκα με τους αγαπημένους μου Αγγέλους και το Δημιουργό σε προσωπικό επίπεδο, μεταμορφώνοντας τη ζωή μου. Ακολούθησα την εσωτερική μου καθοδήγηση, νιώθοντας έντονη ανάγκη να εκπαιδευτώ για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου βοήθεια σε όποιον επιθυμούσε, γνωρίζοντας πια πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας Άγγελος πάνω στη Γη. 

Οι τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκα και εξασκώ είναι :

 • Channeling
 • 1ος – 2ος & 3ος – 4ος βαθμός στο Αγγελικό Ρέικι
 • Professional Practitioner & Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι
 • Theta Healing (Basic & Advanced)
 • Akashic Records Practitioner & Teacher
 • Θεραπευτική Ύπνωση & Αναδρομές
 • Θεραπεία μέσω διαλογισμού
 • Κύκλοι Σεμιναρίων (Αφθονίας, Channeling, Αυτοπεποίθηση, Θεραπευτικές Κάρτες)

Βλέποντας πια από απόσταση το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση άλλαξε επειδή συνειδητοποίησα την παρουσία των Αγγέλων στη Ζωή μου. Μετουσίωσε τις επιθυμίες μου και όλη την Ύπαρξή μου.

Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ και πράγματι, ήρθε η ώρα, να γίνει Πράξη κάτι που γνώριζα και έλεγα από παιδί: “θέλω να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους”. Από παιδί “γνώριζα” και είμαι χαρούμενη και ευλογημένη που αυτή η μέρα ήρθε.

Η εξέλιξη και η μάθηση δεν τελειώνουν ποτέ! Κάθε μέρα που περνάει εν – θυμάμαι και κάτι καινούργιο!

Εν – θυμήθηκα την παρουσία των Αγγέλων, του Δημιουργού, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους, στην προσωπική μου ζωή και θα χαρώ πολύ, να γίνουμε συνοδοιπόροι, να μοιραστούμε μαζί, τις ανησυχίες, τους φόβους, τα ξεχασμένα όνειρα και να σας προσφέρω αυτά που ως τώρα εν – θυμήθηκα, ένιωσα και βίωσα. Αφού μπόρεσα εγώ, μπορείτε και εσείς!

Συντονίζω τις δικές μου θεραπευτικές ομάδες. Κάνω προσωπικές συνεδρίες, διδάσκω την τεχνική του Αγγελικού Ρέικι και των Ακασικών Αρχείων.

Σημασία έχει να οραματιζόμαστε τον κάθε άνθρωπο λαμπερό, πετυχημένο, υγιή, γεμάτο Αγάπη και Φως. Κάτω από αυτή την οπτική, η κάθε θεραπεία αποκτά άλλη δυναμική και όλα μπορούν να συμβούν”. Αυτό είναι το πιστεύω μου και με οδηγό την Αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία προχωράω σε κάθε μου βήμα και καθοδηγώ όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.

Έχοντας Εμπιστοσύνη και ακλόνητη Πίστη ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές μας……

Ναι! ……μπορούμε να αλλάξουμε, να μετουσιώσουμε και να ανυψώσουμε τη Ζωή μας ενθυμούμενοι το Ποιοι Πραγματικά Είμαστε.

Ναι!…. Μπορούμε να κάνουμε Θαύματα