Χτίζοντας την Αυτοπεποίθησή μας

Δουλεύουμε με τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω». «Είναι δύσκολο να το κάνω». «Δεν αξίζω ή δεν μπορώ να έχω αυτό που επιθυμώ». Οι παραπάνω προτάσεις είναι ένα μικρό δείγμα των περιοριστικών πεποιθήσεων που μπορεί να έχουμε.

Οι πεποιθήσεις είναι τα πιστεύω και οι αξίες που έχουμε για τη Ζωή γενικότερα και μέσω αυτών δημιουργούμε την πραγματικότητά μας. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να πιστέψουμε στον Εαυτό μας έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας στο μέγιστο δυναμικό με σκοπό να υλοποιήσουμε την ιδανική Ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, διδάσκεστε πώς να αντιλαμβάνεστε και να αλλάζετε αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις έτσι ώστε να βιώνετε την πραγματικότητα που επιθυμείτε.

Συνδυάζουμε την Πνευματικότητα με την Δράση στην καθημερινότητά μας

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας δημιουργούν την αίσθηση πως ο χρόνος κυλά γρήγορα με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να απολαύσουμε τη Ζωή μας. Για να μπορέσει αυτό να αλλάξει και να αποκτήσουμε ξανά τον έλεγχο χρειάζεται να μειώσουμε τους ρυθμούς στρέφοντας την προσοχή μας μέσα μας.

Καθώς αυτό συμβαίνει συνειδητοποιούμε πως υπάρχει μία σημαντική ερώτηση την οποία καλούμαστε να απαντάμε κάθε στιγμή, εάν επιθυμούμε να βιώνουμε τη Ζωή μας με ροή. «Ποιος Είμαι;» Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι μία απάντηση επιλογής και όχι ανακάλυψης, την οποία κάνουμε καθώς αναγνωρίζουμε την πνευματική μας υπόσταση.

Έχοντας αυτό σαν βάση, μέσα από τεχνικές συνδυάζουμε την Πνευματικότητά μας με τη Δράση οδηγώντας τον Εαυτό μας στο ιδανικό μέλλον.

Πετυχαίνουμε ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα πάντα είναι ενέργεια. Η ύλη είναι συμπυκνωμένη ενέργεια και το Πνεύμα είναι η λεπτοφυής μορφή αυτής της ενέργειας. Ο άνθρωπος είναι η τέλεια συνύπαρξη του πνεύματος με την ύλη.

Το πνεύμα δίνει Ζωή στο σώμα με σκοπό να μπορεί να βιώνει την υπόστασή του στον υλικό κόσμο.

Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη Ζωή μας χρειάζεται να φέρουμε ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις μορφές ενέργειας. Μόνο όταν αγαπήσουμε και αποδεχτούμε τον υλικό κόσμο μπορεί το πνεύμα να ρέει μέσα μας ανεμπόδιστα. Όταν αυτό συμβαίνει η ροή, η ευκολία, η αφθονία, η χαρά κλπ, εκδηλώνονται, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε την ιδανική Ζωή μας.

Μετατρέπουμε τους φόβους σε συμμάχους μας

Όλοι διατηρούμε μία εικόνα μέσα μας για τον Εαυτό μας και όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι φόβοι που μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο μας. Ο οδηγός μας είναι τα συναισθήματά μας, τα οποία μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε αυτούς τους φόβους.

Μέσα από τεχνικές, ασκήσεις και εστιασμένη δράση μετατρέπουμε τους φόβους μας σε συμμάχους οι οποίοι αντί πλέον να λειτουργούν αποτρεπτικά (ή αποτελούν εμπόδια) γίνονται εργαλεία στο δρόμο μας προς την υλοποίηση όλων όσων επιθυμούμε.

Μαθαίνουμε να Εμπιστευόμαστε τον Εαυτό μας

Η σχέση που έχουμε με τον Εαυτό μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των στόχων μας. Πολλοί άνθρωποι ενώ ξέρουν τι θέλουν, δεν πιστεύουν ότι αξίζουν ή ότι μπορούν ή ότι είναι αρκετά ικανοί και δυνατοί για το πετύχουν. Καθώς νιώθουν ότι κάτι τους λείπει, αναζητούν τη λύση έξω από αυτούς.

Η Αλήθεια είναι πως δεν μας λείπει τίποτα. Έχουμε μέσα μας όλη τη γνώση, τη σοφία και τη δύναμη που χρειαζόμαστε προκειμένου να δώσουμε μορφή στα όνειρά μας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας δείξουμε πώς να εμπιστευτείτε και να πιστέψετε στον Εαυτό σας, καθώς η εμπιστοσύνη αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα συστατικά για την υλοποίηση των στόχων μας.

Πάμε μαζί να υλοποιήσουμε την ιδανική Ζωή κάνοντας ένα ταξίδι στον κόσμο της Αυτοπεποίθησης

Θα λάβετε

 • Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας
 • Τον προσωπικό σας κρύσταλλο για την κάθε Ακτίνα Αρχαγγέλου
 • Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του κύκλου
 • Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε

Κόστος Σεμιναρίου : 280 Ευρώ

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε στο 6955-661491 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100€.

Ημερομηνίες Σεμιναρίου

Έναρξη στις 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 7 συναντήσεις, με διάρκεια συνάντησης 3,5 ώρες, κάθε 21 μέρες. Συνολική διάρκεια σεμιναρίου 24 ώρες.

Εισήγηση

Είμαι η Μαρία Χρυσάφη. Έχω σπουδάσει “Total Quality Management” στο Deree College, έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχω πτυχίο πιάνου.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα…

Όλοι οι τομείς της ζωής μου πέρναγαν κρίση και ένιωθα ανήμπορη να βρω λύσεις στα προβλήματά μου.

Στα επαγγελματικά μου, είχα κάνει ένα βήμα ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου, ξεκινώντας με τον αδερφό μου δική μας επιχείρηση. Όμως τρεις μήνες μετά, ξεκίνησε η περιβόητη κρίση. Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, το τέλος ήταν αναπόφευκτο.

Μου ήταν αδύνατον να δεχτώ ότι κάτι που είχα ξεκινήσει με τόση αγάπη, θα τελείωνε τόσο άδοξα. ‘Ένιωθα θλίψη και κατηγορούσα τον εαυτό μου για την εξέλιξη της κατάστασης. Αναπόφευκτα, τα οικονομικά μου δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα. Η ίδια κατάσταση και στα συναισθηματικά μου….

Η υγεία μου, κλονιζόταν. Κλείστηκα στον εαυτό μου και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου, αλλά ήμουν ανένδοτη και αρνητική για να ακούσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση.

Οι λέξεις απαισιοδοξία, μοναξιά, μιζέρια, απομόνωση, είχαν γίνει οι καλύτερες μου φίλες, μέχρι που ήρθε και η κατάθλιψη και μου χτύπησε την πόρτα. Τι άλλο; σκέφτηκα… Γιατί τα περνάω όλα αυτά; Προσπαθούσα απεγνωσμένα να μιλήσω στον Θεό. Αλλά ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί Του. Του φώναζα, έκλαιγα, τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Δεν καταλάβαινα τι είχα κάνει λάθος. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις εκκλήσεις μου για βοήθεια.

Λένε, πως απλά χρειάζεται να γίνει μέσα μας ένα “κλικ”, για να έρθει η αλλαγή. Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να μπορέσω να κάνω το βήμα. Ένα τηλεφώνημα με μία παιδική μου φίλη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Θυμάμαι πως ήμουν στο σπίτι μου και κοιτούσα το είδωλό μου μέσα σε ένα παράθυρο. Πραγματικά δεν με αναγνώριζα. Τι είχα πάθει; Με τη βοήθεια του πατέρα μου, των φίλων μου και τις λιγοστές δουλειές που προέκυπταν, μπόρεσα και πήγα σε ψυχολόγο.

Παράλληλα, αγόρασα το βιβλίο Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων και ξεκίνησα δειλά δειλά, να κάνω τους πρώτους μου διαλογισμούς και να μιλάω με τους Αγγέλους μου. Εν – θυμήθηκα πως μικρή είχα δει τον Φύλακα Άγγελο μου και αυτό από μόνο του ήταν ένα Θαύμα. Άρχισα να νιώθω καλύτερα και να μπορώ πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίζω την ζωή! Ζητούσα καθημερινή βοήθεια και συμπαράσταση σε ότι και να έκανα. 

Διάβασα και εξασκήθηκα με τους αγαπημένους μου Αγγέλους και το Δημιουργό σε προσωπικό επίπεδο, μεταμορφώνοντας τη ζωή μου. Ακολούθησα την εσωτερική μου καθοδήγηση, νιώθοντας έντονη ανάγκη να εκπαιδευτώ για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου βοήθεια σε όποιον επιθυμούσε, γνωρίζοντας πια πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας Άγγελος πάνω στη Γη. 

Οι τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκα και εξασκώ είναι :

 • Channeling
 • 1ος – 2ος & 3ος – 4ος βαθμός στο Αγγελικό Ρέικι
 • Professional Practitioner & Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι
 • Theta Healing (Basic & Advanced)
 • Akashic Records Practitioner & Teacher
 • Θεραπευτική Ύπνωση & Αναδρομές
 • Θεραπεία μέσω διαλογισμού
 • Κύκλοι Σεμιναρίων (Αφθονίας, Channeling, Αυτοπεποίθηση, Θεραπευτικές Κάρτες)

Βλέποντας πια από απόσταση το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση άλλαξε επειδή συνειδητοποίησα την παρουσία των Αγγέλων στη Ζωή μου. Μετουσίωσε τις επιθυμίες μου και όλη την Ύπαρξή μου.

Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ και πράγματι, ήρθε η ώρα, να γίνει Πράξη κάτι που γνώριζα και έλεγα από παιδί: “θέλω να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους”. Από παιδί “γνώριζα” και είμαι χαρούμενη και ευλογημένη που αυτή η μέρα ήρθε.

Η εξέλιξη και η μάθηση δεν τελειώνουν ποτέ! Κάθε μέρα που περνάει εν – θυμάμαι και κάτι καινούργιο!

Εν – θυμήθηκα την παρουσία των Αγγέλων, του Δημιουργού, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους, στην προσωπική μου ζωή και θα χαρώ πολύ, να γίνουμε συνοδοιπόροι, να μοιραστούμε μαζί, τις ανησυχίες, τους φόβους, τα ξεχασμένα όνειρα και να σας προσφέρω αυτά που ως τώρα εν – θυμήθηκα, ένιωσα και βίωσα. Αφού μπόρεσα εγώ, μπορείτε και εσείς!

Συντονίζω τις δικές μου θεραπευτικές ομάδες. Κάνω προσωπικές συνεδρίες, διδάσκω την τεχνική του Αγγελικού Ρέικι και των Ακασικών Αρχείων.

Σημασία έχει να οραματιζόμαστε τον κάθε άνθρωπο λαμπερό, πετυχημένο, υγιή, γεμάτο Αγάπη και Φως. Κάτω από αυτή την οπτική, η κάθε θεραπεία αποκτά άλλη δυναμική και όλα μπορούν να συμβούν”. Αυτό είναι το πιστεύω μου και με οδηγό την Αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία προχωράω σε κάθε μου βήμα και καθοδηγώ όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.

Έχοντας Εμπιστοσύνη και ακλόνητη Πίστη ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές μας……

Ναι! ……μπορούμε να αλλάξουμε, να μετουσιώσουμε και να ανυψώσουμε τη Ζωή μας ενθυμούμενοι το Ποιοι Πραγματικά Είμαστε.

Ναι!…. Μπορούμε να κάνουμε Θαύματα