Channeling – Επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο

Μαθαίνουμε να γινόμαστε Παρατηρητές της Ζωής μας

Το μυαλό μας όταν λαμβάνει πληροφορίες, χρησιμοποιεί κάποια φίλτρα για να τις διαχειριστεί. Αφαιρεί, γενικεύει και διαστρεβλώνει αυτά που έλαβε για να ταιριάξουν με το σύστημα των πεποιθήσεών του. Από την άλλη, όλοι επιθυμούμε να έχουμε Καθαρότητα, Σαφήνεια και Αντικειμενικότητα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν γινόμαστε παρατηρητές της Ζωής μας.

Το εργαλείο της Παρατήρησης μας βοηθά να αντιληφθούμε την πραγματική ουσία πίσω από αυτά που συμβαίνουν. Αποκτάμε μία σφαιρική οπτική, απελευθερωνόμαστε από την κριτική με αποτέλεσμα η Ζωή μας σε όλους τους τομείς να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αντιλαμβανόμαστε τα σημάδια που προέρχονται από την Ψυχή μας

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Πώς μπορώ να ξεχωρίσω εάν αυτή η σκέψη, το συναίσθημα ή οποιοδήποτε, εξωτερικό «τυχαίο» συμβάν προέρχεται από την Ψυχή μου ή το εγώ μου;

Τα σημάδια της Ψυχής δείχνουν πάντα τον δρόμο του Ανώτερου Καλού για Εμάς το οποίο ταυτίζεται με την Ευκολία, τη Χαρά και την Εξέλιξη μέσω της Ροής! Αντίθετα, τα σημάδια που προέρχονται από το εγώ μας εστιάζουν στο φόβο, την έλλειψη και το μόχθο με αποτέλεσμα να βιώνουμε στασιμότητα στη Ζωή μας.

Σε αυτό το σεμινάριο διδασκόμαστε τεχνικές για να αναγνωρίζουμε από πού προέρχονται αυτά τα σημάδια. Έχοντας αυτή τη γνώση στα χέρια μας, είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε την ιδανική επιλογή.

Μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας

Πόσες φορές είχατε ένα προαίσθημα και το αγνοήσατε ακολουθώντας το δρόμο της λογικής, της συνήθειας ή του φόβου; Πόσες από αυτές τις φορές αναρωτηθήκατε εάν τελικά θα έπρεπε να είχατε ακολουθήσει τη διαίσθησή σας; Και πόσες από αυτές τις φορές η διαίσθησή σας είχε βγει σωστή;

Καθώς η διαίσθησή μας είναι ένας από τους ισχυρότερους τρόπους που επικοινωνεί η Ψυχή μαζί μας, μάθουμε να την εμπιστευόμαστε. Συνδυάζοντας θεωρία και δράση στην καθημερινότητά μας φέρνουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε.

Διδασκόμαστε τεχνικές επικοινωνίας με τους Πνευματικούς οδηγούς μας

Καθώς η επικοινωνία με τους πνευματικούς οδηγούς μας (φύλακας άγγελος, αναληφθέντες διδάσκαλοι) είναι αμφίδρομη, ξεκινάμε από το πρώτο κιόλας μάθημα να χρησιμοποιούμε στοχευμένη μεθοδολογία με σκοπό μέρα με την ημέρα να ενισχύεται η ικανότητα επικοινωνίας μας μαζί τους.

Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της καθοδηγούμενης πρακτικής που γίνεται σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων που δίνονται για εξάσκηση ανάμεσα στα μαθήματα. Αποδεδειγμένα αυτή η μεθοδολογία χτίζει την επικοινωνία σταθερά και ουσιαστικά.

Με συμμάχους μας τις ποιότητες του Θεϊκού (π.χ. Δημιουργικότητα, Ασφάλεια, Ευγνωμοσύνη) αλλάζουμε τη Ζωή μας

Όλοι γνωρίζουμε πώς θα θέλαμε η Ζωή μας να είναι. Άλλοι λένε θέλω ασφάλεια, άλλοι αναζητούν την έμπνευση και την δημιουργικότητα και άλλοι επιθυμούν τη χαρά, την ευτυχία κλπ.

Πώς θα σας φαινόταν εάν σας έλεγα πως όλα όσα επιθυμείτε βρίσκονται ήδη μέσα σας και πως υπάρχει τρόπος δουλεύοντας με όλα αυτά να δείτε τη Ζωή σας να αλλάζει; Σε κάθε μάθημα εστιάζουμε σε συγκεκριμένες ποιότητες και καθώς δουλεύουμε μαζί τους εκδηλώνουμε τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας υλοποιώντας την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι στον κόσμο της Πνευματικότητας.

Θα λάβετε

 • Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας
 • Τον προσωπικό σας κρύσταλλο για την κάθε Ακτίνα Αρχαγγέλου
 • Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του κύκλου
 • Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε

Κόστος Σεμιναρίου : 280 Ευρώ

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε στο 6955-661491 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100€.

Ημερομηνίες Σεμιναρίου

Έναρξη στις 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 8 συναντήσεις, με διάρκεια συνάντησης 3 ώρες, κάθε 21 μέρες. Συνολική διάρκεια σεμιναρίου 24 ώρες.

Εισήγηση

Είμαι η Μαρία Χρυσάφη. Έχω σπουδάσει “Total Quality Management” στο Deree College, έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχω πτυχίο πιάνου.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα…

Όλοι οι τομείς της ζωής μου πέρναγαν κρίση και ένιωθα ανήμπορη να βρω λύσεις στα προβλήματά μου.

Στα επαγγελματικά μου, είχα κάνει ένα βήμα ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου, ξεκινώντας με τον αδερφό μου δική μας επιχείρηση. Όμως τρεις μήνες μετά, ξεκίνησε η περιβόητη κρίση. Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, το τέλος ήταν αναπόφευκτο.

Μου ήταν αδύνατον να δεχτώ ότι κάτι που είχα ξεκινήσει με τόση αγάπη, θα τελείωνε τόσο άδοξα. ‘Ένιωθα θλίψη και κατηγορούσα τον εαυτό μου για την εξέλιξη της κατάστασης. Αναπόφευκτα, τα οικονομικά μου δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα. Η ίδια κατάσταση και στα συναισθηματικά μου….

Η υγεία μου, κλονιζόταν. Κλείστηκα στον εαυτό μου και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου, αλλά ήμουν ανένδοτη και αρνητική για να ακούσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση.

Οι λέξεις απαισιοδοξία, μοναξιά, μιζέρια, απομόνωση, είχαν γίνει οι καλύτερες μου φίλες, μέχρι που ήρθε και η κατάθλιψη και μου χτύπησε την πόρτα. Τι άλλο; σκέφτηκα… Γιατί τα περνάω όλα αυτά; Προσπαθούσα απεγνωσμένα να μιλήσω στον Θεό. Αλλά ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί Του. Του φώναζα, έκλαιγα, τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Δεν καταλάβαινα τι είχα κάνει λάθος. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις εκκλήσεις μου για βοήθεια.

Λένε, πως απλά χρειάζεται να γίνει μέσα μας ένα “κλικ”, για να έρθει η αλλαγή. Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να μπορέσω να κάνω το βήμα. Ένα τηλεφώνημα με μία παιδική μου φίλη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Θυμάμαι πως ήμουν στο σπίτι μου και κοιτούσα το είδωλό μου μέσα σε ένα παράθυρο. Πραγματικά δεν με αναγνώριζα. Τι είχα πάθει; Με τη βοήθεια του πατέρα μου, των φίλων μου και τις λιγοστές δουλειές που προέκυπταν, μπόρεσα και πήγα σε ψυχολόγο.

Παράλληλα, αγόρασα το βιβλίο Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων και ξεκίνησα δειλά δειλά, να κάνω τους πρώτους μου διαλογισμούς και να μιλάω με τους Αγγέλους μου. Εν – θυμήθηκα πως μικρή είχα δει τον Φύλακα Άγγελο μου και αυτό από μόνο του ήταν ένα Θαύμα. Άρχισα να νιώθω καλύτερα και να μπορώ πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίζω την ζωή! Ζητούσα καθημερινή βοήθεια και συμπαράσταση σε ότι και να έκανα. 

Διάβασα και εξασκήθηκα με τους αγαπημένους μου Αγγέλους και το Δημιουργό σε προσωπικό επίπεδο, μεταμορφώνοντας τη ζωή μου. Ακολούθησα την εσωτερική μου καθοδήγηση, νιώθοντας έντονη ανάγκη να εκπαιδευτώ για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου βοήθεια σε όποιον επιθυμούσε, γνωρίζοντας πια πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας Άγγελος πάνω στη Γη. 

Οι τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκα και εξασκώ είναι :

 • Channeling
 • 1ος – 2ος & 3ος – 4ος βαθμός στο Αγγελικό Ρέικι
 • Professional Practitioner & Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι
 • Theta Healing (Basic & Advanced)
 • Akashic Records Practitioner & Teacher
 • Θεραπευτική Ύπνωση & Αναδρομές
 • Θεραπεία μέσω διαλογισμού
 • Κύκλοι Σεμιναρίων (Αφθονίας, Channeling, Αυτοπεποίθηση, Θεραπευτικές Κάρτες)

Βλέποντας πια από απόσταση το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση άλλαξε επειδή συνειδητοποίησα την παρουσία των Αγγέλων στη Ζωή μου. Μετουσίωσε τις επιθυμίες μου και όλη την Ύπαρξή μου.

Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ και πράγματι, ήρθε η ώρα, να γίνει Πράξη κάτι που γνώριζα και έλεγα από παιδί: “θέλω να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους”. Από παιδί “γνώριζα” και είμαι χαρούμενη και ευλογημένη που αυτή η μέρα ήρθε.

Η εξέλιξη και η μάθηση δεν τελειώνουν ποτέ! Κάθε μέρα που περνάει εν – θυμάμαι και κάτι καινούργιο!

Εν – θυμήθηκα την παρουσία των Αγγέλων, του Δημιουργού, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους, στην προσωπική μου ζωή και θα χαρώ πολύ, να γίνουμε συνοδοιπόροι, να μοιραστούμε μαζί, τις ανησυχίες, τους φόβους, τα ξεχασμένα όνειρα και να σας προσφέρω αυτά που ως τώρα εν – θυμήθηκα, ένιωσα και βίωσα. Αφού μπόρεσα εγώ, μπορείτε και εσείς!

Συντονίζω τις δικές μου θεραπευτικές ομάδες. Κάνω προσωπικές συνεδρίες, διδάσκω την τεχνική του Αγγελικού Ρέικι και των Ακασικών Αρχείων.

Σημασία έχει να οραματιζόμαστε τον κάθε άνθρωπο λαμπερό, πετυχημένο, υγιή, γεμάτο Αγάπη και Φως. Κάτω από αυτή την οπτική, η κάθε θεραπεία αποκτά άλλη δυναμική και όλα μπορούν να συμβούν”. Αυτό είναι το πιστεύω μου και με οδηγό την Αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία προχωράω σε κάθε μου βήμα και καθοδηγώ όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.

Έχοντας Εμπιστοσύνη και ακλόνητη Πίστη ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές μας……

Ναι! ……μπορούμε να αλλάξουμε, να μετουσιώσουμε και να ανυψώσουμε τη Ζωή μας ενθυμούμενοι το Ποιοι Πραγματικά Είμαστε.

Ναι!…. Μπορούμε να κάνουμε Θαύματα