Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανοιχτή Παρουσίαση – “Μπορείς και με άλλο τρόπο!!!”

15 Μαρτίου, 2017 @ 19:00 - 21:00

Ελεύθερη Είσοδος

Γύρω μας τα πράγματα μπορεί να μην είναι ρόδινα ή αγγελικά πλασμένα, αλλά έχουμε χρέος προσωπικό και συλλογικό, να στεκόμαστε με ψυχραιμία και αισιοδοξία στα όποια δυσάρεστα ακούμε, βλέπουμε, ή μας συμβαίνουν…….. Ο κάθε ένας από εμάς, ας βάζει το μικρό του μερτικό, λιθαράκι, σταγονίτσα ή όπως αλλιώς πείτε το, για να αντισταθμίζεται το αρνητικό με το θετικό. Φυσικά το θετικό, χρειάζεται να γνωρίζετε, πως ήδη υπερτερεί, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ τώρα να επικοινωνούμε.

Διότι πράγματι υπάρχουν τρόποι, δρόμοι, λύσεις, φτάνει να ξέρουμε να εστιάζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ζωή έχει πάντα κύκλους, αναποδιές, ομορφιές…. Αλλά για να έχουμε καλή υγεία, ισορροπία μέσα μας και έξω μας, αρμονία νου σώματος και ψυχής, χρειάζεται να μάθουμε ποιος και γιατί κινεί τα νήματα σε μας………….

Έτσι, δημιουργήθηκε το εργαστήρι: “Μπορείς και με άλλο τρόπο…! Νοητικός και Συναισθηματικός Συντονισμός’’.

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, θέλουμε δεν θέλουμε, το μυαλό μας κάνει σκέψεις σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Άρα δημιουργούνται συναισθήματα τις αντίστοιχες ώρες. Επομένως σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο παράγονται δονήσεις που μας συντονίζουν με τις αντίστοιχες τους καταστάσεις. Δηλαδή, σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο χρησιμοποιούμε τον Νοητικό και Συναισθηματικό Συντονισμό. Τώρα και σε κάθε στιγμή, καλούμαστε να επιλέξουμε, αν θα τον χρησιμοποιούμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Αν θα αφήνουμε τα ΜΜΕ τον κοινωνικό μας περίγυρο και τις παιδικές μας καταγραφές να αποφασίζουν για εμάς ή εμείς θα επιλέγουμε συνειδητά τις συνθήκες και τις καταστάσεις με τις οποίες θέλουμε να συντονιστούμε!

Σε αυτό το εργαστήρι θα μάθεις βιωματικά, τα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιείς αν αποφασίσεις να πάρεις την ζωή σου στα δικά σου χέρια.

Πού και πώς βρίσκουμε άλλους τρόπους για να ανταπεξέλθουμε με θετικότητα και να έχουμε και θετικά αποτελέσματα στην ζωή μας. Δεν είναι Πυρηνική Φυσική. Είναι απλά εργαλεία που ο κάθε ένας μπορεί να εφαρμόσει κατά βούληση, αρκεί να τα γνωρίσει και να δει πώς λειτουργούν.

Έτσι, αυτή η πλούσια σε βιωματικό υλικό παρουσίαση και 1η συνάντηση του εργαστηρίου, δίνει μια καλή πρόγευση μέσα από βιωματική γνώση. Ακολουθούν άλλες 8 συναντήσεις για όσους επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους και να λύσουν μικρά ή σοβαρά θέματα που τους απασχολούν.

Θα χαρώ να είσαι και συ μέσα σ’ αυτούς! Γιατί αξίζεις το καλύτερο!

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Νάνσυ Φωτοπούλου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στην αγαπημένη μου Ηλιούπολη.

Από μικρή είχα ξεχωριστές ανησυχίες για τη ζωή, τους ανθρώπους, την αγάπη, στο πού πάει αυτός ο κόσμος και πού εμείς….. είναι σαν από τότε να ετοιμαζόμουν γι αυτό που υπηρετώ σήμερα. Αρχικά ακολούθησα το πρώτο μου όνειρο και σπούδασα Fashion Design και εργάστηκα για 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω σε αυτό, ως καθηγήτρια μόδας στην σχολή Βελουδάκη και ως σχεδιάστρια και υπεύθυνη σχεδιαστηρίου σε μεγάλες εταιρίες.

Παράλληλα συνέχιζα να διαβάζω πολύ και να μελετώ ό,τι είχε να κάνει με προσωπική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και ψυχολογία. Όπου τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση κάνοντας μια μεγάλη στροφή στην ζωή μου. Ακολουθώντας την ψυχή μου το 2004 έκανα αποκέντρωση για να ζήσω στην Σκύρο.

Εκεί μυήθηκα για 3 χρόνια στην θεραπεία δίπλα σε μια υπέροχη ιατρό Παθολόγο με υπέροχη ψυχή. Αυτό με οδήγησε να ακολουθήσω το δεύτερο όνειρό μου και να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, πήρα και τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki και εκπαιδεύτηκα στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 τομείς του. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και N.L.P.

Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας.

Μέσα από την εμπειρία μου κατέληξα να δημιουργήσω και να εργάζομαι μέσα από ένα Ολιστικό σύστημα το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πιο δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές και οι οποίες ταιριάζουν με την ενέργειά μου και την κοσμοθεωρία μου:

Life Motivation, Theta Healing N.L.P., Ταϊλανδέζικες Χειροπρακτικές και Συμβουλευτική Ζωής & Υγείας.

Διδάσκω επίσης το Thai-Yoga Traditional Massage, Διαλογισμό και Δημιουργικό Οραματισμό, όπως και τεχνικές Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης.

Βοηθώ εφήβους και ενήλικες με ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V., που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή».

Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και… γενικά γράφω!

Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι και πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν στα δύσκολα και στα εύκολα, να αγαπούν και να δίνουν.

Αγαπημένο μου μότο:

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις!!!»

ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Μαρτίου, 2017
Ώρα:
19:00 - 21:00