Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαλογισμός “Τα Δώρα στον Εαυτό”

24 Μαρτίου, 2017 @ 18:45 - 21:00

€5

Η πρώτη συνάντηση είναι 2 ώρες με:

  1. Εισαγωγή στα οφέλη και την πρακτική του διαλογισμού. Τι γίνεται και πώς.
  2. Διαλογισμός με τα δώρα του Ήλιου.
  3. Συζήτηση, Συμβουλευτική.

Ο διαλογισμός είναι μία μορφή πνευματικής συγκέντρωσης που επιτυγχάνεται με τη βαθιά χαλάρωση, την απομάκρυνση κάθε σκέψης και εξωτερικών ερεθισμάτων από τη συνειδητότητα του υποκειμένου. Σκοπός του διαλογισμού είναι η άντληση γνώσης ή και εμπειριών άμεσα, χωρίς τη χρήση των αισθητηρίων οργάνων του ανθρώπου ή οποιασδήποτε πηγής πληροφόρησης. Γενικότερα θεωρείται και μέσο ψυχικής χαλάρωσης και ευεξίας. 

Η πρακτική του διαλογισμού είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένη ως μια άριστη μέθοδος αυτοθεραπείας, χαλάρωσης και αποφυγής του στρες.

Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και μια αποτελεσματική μέθοδος αυτοπραγμάτωσης και αυτογνωσίας για όσους θέλουν να δουν την ζωή τους βελτιωμένη, λαμπερή, έτσι όπως σε όλους μας αξίζει!

Ο διαλογιζόμενος εισέρχεται σε κατάσταση αυξημένης εγρήγορσης, εστιασμένης προσοχής και εσωτερικής σιγής, η οποία μπορεί να βιωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της καθημερινότητάς μας, χωρίς να απαιτεί ειδικές προϋποθέσεις απομόνωσης, ειδικών στάσεων του σώματος, διατροφής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, κλπ. Μπορεί και πρέπει να ασκηθεί μέσα στη «δίνη» των καθημερινών μας υποχρεώσεων, χωρίς να τις διαταράσσει ή να διαταράσσεται από αυτές. Σημαντικό κλειδί για την απόλυτη χαλάρωση είναι ο έλεγχος της αναπνοής, η οποία πρέπει να είναι αργή και σταθερή.

Έλα λοιπόν να γνωριστούμε, να συμπορευθούμε και να συνδημιουργήσουμε το καλύτερο για τους εαυτούς μας και για τους γύρω μας.

Οι επόμενες συναντήσεις θα είναι 90’ λεπτών και δεν θα έχει το εισαγωγικό κομμάτι. Κάθε φορά ο διαλογισμός θα είναι διαφορετικός και θα αγγίζει θέματα που απασχολούν καθημερινά την πλειοψηφία. Η συζήτηση θα είναι μοίρασμα, απορίες και συμβουλευτική σε αυτά που νιώσατε.

Οι συναντήσεις είναι για όλους, ανεξάρτητα αν έχετε παρακολουθήσει το εισαγωγικό κομμάτι ή όχι. Χρειάζεται μόνο η ανοιχτή σας διάθεση και καλοπροαίρεση!

Θα χαρούμε να σας έχουμε στην ομάδα μας!!!

Κόστος Συμμετοχής : 5€

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Νάνσυ Φωτοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στην αγαπημένη μου Ηλιούπολη.

Από μικρή είχα ξεχωριστές ανησυχίες για τη ζωή, τους ανθρώπους, την αγάπη, στο πού πάει αυτός ο κόσμος και πού εμείς….. είναι σαν από τότε να ετοιμαζόμουν γι αυτό που υπηρετώ σήμερα. Αρχικά ακολούθησα το πρώτο μου όνειρο και σπούδασα Fashion Design και εργάστηκα για 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω σε αυτό, ως καθηγήτρια μόδας στην σχολή Βελουδάκη και ως σχεδιάστρια και υπεύθυνη σχεδιαστηρίου σε μεγάλες εταιρίες.

Παράλληλα συνέχιζα να διαβάζω πολύ και να μελετώ ό,τι είχε να κάνει με προσωπική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και ψυχολογία. Όπου τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση κάνοντας μια μεγάλη στροφή στην ζωή μου. Ακολουθώντας την ψυχή μου το 2004 έκανα αποκέντρωση για να ζήσω στην Σκύρο.

Εκεί μυήθηκα για 3 χρόνια στην θεραπεία δίπλα σε μια υπέροχη ιατρό Παθολόγο με υπέροχη ψυχή. Αυτό με οδήγησε να ακολουθήσω το δεύτερο όνειρό μου και να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, πήρα και τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki και εκπαιδεύτηκα στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 τομείς του. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και N.L.P.

Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας.

Μέσα από την εμπειρία μου κατέληξα να δημιουργήσω και να εργάζομαι μέσα από ένα Ολιστικό σύστημα το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πιο δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές και οι οποίες ταιριάζουν με την ενέργειά μου και την κοσμοθεωρία μου:

Life Motivation, Theta Healing N.L.P., Ταϊλανδέζικες Χειροπρακτικές και Συμβουλευτική Ζωής & Υγείας.

Διδάσκω επίσης το Thai-Yoga Traditional Massage, Διαλογισμό και Δημιουργικό Οραματισμό, όπως και τεχνικές Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης.

Βοηθώ εφήβους και ενήλικες με ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V., που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή».

Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και… γενικά γράφω!

Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι και πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν στα δύσκολα και στα εύκολα, να αγαπούν και να δίνουν.

Αγαπημένο μου μότο:

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις!!!»

ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Μαρτίου, 2017
Ώρα:
18:45 - 21:00
Κόστος:
€5