Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιχνίδια Αυτογνωσίας

1 Ιουνίου, 2016 @ 17:00 - 21:00

Ποιος είπε πως η αυτογνωσία είναι μόνο επίπονη και δύσκολη διαδικασία?

Ποιος είπε πως το να παίζεις είναι χάσιμο χρόνου? 

Ποιος είπε πως αυτογνωσία και παιχνίδι δεν πάνε μαζί?

Στα «Παιχνίδια Αυτογνωσίας» όλα αυτά αποκτούν άλλο νόημα και υπόσταση. Η χαρά μπορεί να συνοδεύει την γνώση και η γνώση την χαρά. Αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό να εκφραστεί, αποκαλύπτεται μια κρυμμένη ουσία που μέσα στις απαιτήσεις των καιρών και των καταστάσεων, μένει ανεκμετάλλευτη και στείρα.

Η ζωή έχει απ’ όλα, και μέσα σε όλα είναι και αυτά που ξεχνάμε… η αισιοδοξία, το χαμόγελο, η εμπιστοσύνη, η διαίσθηση…!

Όμως δεν είμαστε μόνοι και χρειάζεται να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τα χαμόγελα μας για να βγαίνουμε καλύτεροι και δυνατότεροι στην ζωή. Να έχουμε αυτογνωσία και αυτεπίγνωση, να έχουμε διάθεση για αλλαγή και εξέλιξη με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, αποδοχή και γλυκύτητα για τον εαυτό, τους άλλους, την ζωή την ίδια.

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να φύγουμε από το γκρι ή μαύρο σκηνικό μας και με μια υπερ-δόση παιχνιδιού να μπούμε σε ένα σκηνικό χρωμάτων, χαράς και αισιοδοξίας. Μαθαίνοντας καλύτερα τον εαυτό μας, αποδεχόμαστε την ολότητά μας και αγαπάμε καλύτερα και περισσότερο αυτό που είμαστε, χωρίς ενοχές, δράματα, υπερβολές και θυμό.

Οι νευρο-επιστήμονες μας ενημερώνουν ότι η δεκτικότητα στη γνώση, η αποδοχή, η συνειδητοποίηση και άρα η αλλαγή, γίνονται όταν υπάρχει πλαστικότητα στους νευρώνες του εγκεφάλου, η οποία δημιουργείται ή εξασκείται, μέσα από ευχάριστες διαδικασίες, όπως είναι το παιχνίδι, το γέλιο, οι εκπλήξεις, ο θαυμασμός, το δέος κ.ά. Με αυτή την νευροπλαστικότητα, ο εγκέφαλος παραμένει νέος και δραστήριος, και ο νους μαθαίνει και εξελίσσεται, αφομοιώνοντας και εντυπώνοντας τα ερεθίσματα και τη γνώση με τον καλύτερο τρόπο.                          

Με αυτό το σεμινάριο θα βοηθηθούν πολύ ΟΣΟΙ:

  • Κυνηγάνε άδικα και ατέρμονα την τελειότητα.                                                           
  • Νομίζουν πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα όταν ελέγχουν τα πάντα.                       
  • Πιστεύουν πως με τη ζωή και τον εαυτό τους πρέπει να είναι αυστηροί.                      
  • Βαρέθηκαν να είναι θλιμμένοι, θυμωμένοι, κουρασμένοι, αβοήθητοι.                                                                                                         
  • Θεωρούν πως οι θεραπείες πρέπει να είναι  μόνο επίπονες για να έχουν αποτέλεσμα.
  • Αναρωτιούνται αν υπάρχει άλλος τρόπος αυτογνωσίας από άλλες χρονοβόρες και πολυδάπανες πρακτικές από αυτές που ήδη γνωρίζουν.   

Αλλά ΟΛΟΙ θα θυμηθούν ή θα ανακαλύψουν αυτά που είναι υπέροχα μέσα τους για να τα αναπτύξουν προς όφελός τους, και αυτά που δυσλειτουργούν και κοιμούνται, για να τα τροποποιήσουν ή να τα αντικαταστήσουν με τα σωστά και αποτελεσματικά εφόδια. Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο……..

Με εναλλακτικούς τρόπους και ευχάριστους θα κατακτήσουμε μερικά κομμάτια αυτογνωσίας, γιατί έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις όποιες εργασίες μας, να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε καλύτερα, και να δημιουργούμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας και τους άλλους!!! Γιατί φυσικά, αυτό μας αξίζει!!!

Φορέστε άνετα ρούχα και την καλή σας διάθεση και ελάτε!

Κόστος Σεμιναρίου: 35 ευρώ. Για άνεργους ή φοιτητές 20€ και για ζευγάρια 55€ (+ΦΠΑ)

Πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο hlioyxoros@gmail.com μέχρι τις 28 Μαΐου 2016. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισήγηση

1970422_773331856081965_8393379028076524744_n

Εισηγήτρια είναι η Νάνσυ Φωτοπούλου

Μετά από 20 χρόνια στο κόσμο της μόδας, και ενώ παράλληλα διάβαζα και μελετούσα δεκάδες βιβλία ψυχολογίας και αυτο-βελτίωσης, συνειδητοποίησα ότι χρειάζεται να κάνω στροφή ζωής σε όλα τα επίπεδα, αφού η συνειδητότητα, η ενέργεια και τα όνειρά μου είχαν αλλάξει. Κάνοντας μια μεγάλη στροφή στη ζωή μου προτίμησα την αποκέντρωση, αφήνοντας την Αθήνα και να μείνω στο νησί μου τη Σκύρο για ενδοσκόπηση και επαναπροσδιορισμό.

Εκεί, εργάστηκα για 3 χρόνια δίπλα σε μία σπουδαία και παθιασμένη γιατρό ειδικής παθολογίας. Η επαφή μου με δεκάδες ασθενείς καθημερινά, -ουσιαστικά με τον ανθρώπινο πόνο- μαζί με την έμφυτη τάση μου να προσφέρω, με έκαναν να ψάξω εναλλακτικές και φυσικές μεθόδους θεραπείας και αυτοθεραπείας.

Έτσι, μετά από 6 χρόνια στο νησί, έφυγα για βόρεια Ταϊλάνδη να διδαχθώ από την αρχαία γνώση χειροπρακτικών, ανακαλύπτοντας έναν ολόκληρο υπέροχο κόσμο στο ανθρώπινο σώμα με μεσημβρινούς, ρεφλεξολογικά σημεία, ενεργειακά κέντρα κλπ.

Επέστρεψα πάλι στην Αθήνα για να εμπλουτίσω και να συμπληρώσω  γνώσεις, παρακολουθώντας συστηματικά και για χρόνια εργαστήρια και βιωματικά σεμινάρια NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), αυτογνωσίας, πνευματικότητας και τεχνικών αυτοβελτίωσης δίπλα σε μεγάλους δασκάλους της χώρας μας.

Παράλληλα συνέχισα στις ενεργειακές θεραπείες και πήρα τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki, στο Avalokitesvara Reiki και Body Mirror “Μ.Brofman’s Method”. Έκανα ένα σημαντικό πέρασμα από το Channeling  και εκπαιδεύτηκα σε 4 επίπεδα στο ThetaHealingÒ. Αυτό το διάστημα, παρακολουθώ το ανοιχτό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Μέσα απ’ όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία, τα τελευταία χρόνια έφτιαξα ένα Ολιστικό και Εναλλακτικό Σύστημα Αυτοβελτίωσης και Αυτό-ανάπτυξης για όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής, που το ονόμασα «ΖΩΗ».

Τα εμπεριέχει όλα, είναι τα πάντα, σημαίνει τα πάντα! Ενώνει το σύνολο ΣΩΜΑ-ΝΟΥΣ-ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ μέσα από εξατομικευμένες προσωπικές συνεδρίες, ολιγομελείς ομάδες (υπό μορφή εργαστηρίων) και σεμινάρια.

Και ενώ η ίδια είμαι εκπαιδεύτρια, παραμένω λάτρης της άπειρης γνώσης που υπάρχει στο κόσμο, και δια βίου μαθήτρια της!!! Γιατί η γνώση με τις εμπειρίες είναι o πλούτος μας…! 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιουνίου, 2016
Ώρα:
17:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4,
Αργυρούπολη, 16452
+ Χάρτης Google