Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση Σεμιναρίου “Ακασικά Αρχεία – Ψυχική Επανευθυγράμμιση”

17 Ιουνίου, 2016 @ 18:00 - 20:00

Η παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο “Πύρινος Κόσμος”,  Ιπποκράτους 16, Αθήνα,

Είσοδος Ελεύθερη.

Τι είναι τα Ακασικά Αρχεία

Τα Ακασικά Αρχεία είναι η ενεργειακή “βάση δεδομένων” που αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σχετικά με όλες τις επιλογές που έγιναν ποτέ. Κάθε Ψυχή έχει το δικό της Ακασικό Αρχείο, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν, από την στιγμή της γένεσης της από την Θεϊκή Πηγή.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι πέμπτο-διαστασιακά στη ουσία τους. Σκεφτείτε τα ως μια ενεργειακή “λεωφόρο πληροφοριών” που βρίσκεται έξω από τον χώρο και τον χρόνο.

Επειδή δεν δεσμεύονται από τον χρόνο και τον χώρο, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό είναι πολύ πρακτικό, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να είμαστε φυσικά ή χρονικά παρόντες με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να κάνουμε την Ψυχική Επανευθυγράμμιση.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα Ακασικά Αρχεία δεν είναι ένα «συγκεκριμένο μέρος»!

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είμαστε μέρος των Αρχείων, ακριβώς όπως είμαστε μια ψυχή. Τα αρχεία δεν υπάρχουν «εκεί πάνω», ενώ είμαστε “εδώ κάτω.”

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολύ-διαστασιακά Όντα. Είμαστε τρίτο-διαστασιακά στην ανθρώπινη μορφή μας, τέταρτο-διαστασιακά στο επίπεδο του εγώ, και πέμπτο-διαστασιακά ως πνευματικά όντα. Όλες οι διαστάσεις συνυπάρχουν ως εκφράσεις η μία της άλλης.

Ψυχική Επανευθυγράμμιση

Στην Ψυχική Επανευθυγράμμιση, έχουμε πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία του ενδιαφερόμενου, ενημερώνοντας τον, σχετικά με τη Θεϊκή ουσία της Ψυχής του. Το κάνουμε αυτό με την πρόσβαση σε πληροφορίες με βάση την προέλευση της Ψυχής. Ενημερώνεται για το πώς, μέσω της επιλογής, έχει διαμορφώσει την δική του εμπειρία κατά τη πάροδο των ενσαρκώσεων του.

Οι πληροφορίες που δίνονται στην Ψυχική Επανευθυγράμμιση, τον βοηθούν να εκφράσει τη δική του Θεϊκή ουσία στην καθημερινότητα του. Προσφέρει επίσης την αιτιολογία, ως προς το γιατί αυτός αντιμετωπίζει πολλές από τις τρέχουσες καταστάσεις.

Όχι μόνο του δίνουμε μια σαφή κατανόηση του ποιος είναι σε Ψυχικό επίπεδο αλλά τον βοηθήσουμε να καταλάβει γιατί δεν ζει την Θεϊκότητά του, ποια είναι τα μπλοκαρίσματα και οι περιορισμοί, που δεν του επιτρέπουν να έχει πρόσβαση στα Θεϊκά του δώρα και γιατί έχει τις τωρινές εμπειρίες.

Επίσης “καθαρίζουμε” ενεργειακά τα Ακασικά Αρχεία του από αρνητικές επιρροές που δημιουργούνται από τις επιλογές του, τόσο κατά τις παρελθούσες ενσαρκώσεις, όσο και κατά την παρούσα. Αυτό δίνει μια μοναδική ευκαιρία για να κάνει νέες επιλογές και ουσιαστικά να αλλάξει τις τωρινές εμπειρίες του.

Η συνολική πρόθεση της Ψυχικής Επανευθυγράμμισης, είναι να τον βοηθήσει να ευθυγραμμιστεί, μέσω της επιλογής, με την Θεϊκή του ουσία, προκειμένου να βιώσει την ανθρώπινη εμπειρία της αφθονίας και της ολοκλήρωσης.

Τέλος, ενώ η Ψυχική Επανευθυγράμμιση, έχει ήδη γίνει στο επίπεδο των Ακασικών Αρχείων, δίνουμε στον ενδιαφερόμενο μια εργασία, την οποία θα κάνει ο ίδιος στο σπίτι του, έτσι ώστε με την ενεργή συμμετοχή του να γίνει η γείωση της ενέργειας του καθαρισμού στο υποσυνείδητό του, τόσο μέσω της εργασίας αυτής όσο και της επανάληψης. Η εργασία αυτή γίνεται για 21 συνεχόμενες ημέρες, γιατί τόσες χρειάζονται για να αλλάξει σημαντικά η δονητική μας κατάσταση, έτσι ώστε να φτάσουμε στο “σημείο ανατροπής”, που οι νέες επιλογές είναι πιο εύκολα προσβάσιμες.

Εισήγηση

VickyRoss

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Vicky Ross. Έχει ειδικευτεί και εξασκεί τα παρακάτω :

 • Business NLP Practitioner
 • Advanced Language Patterns
 • Presentation Skills
 • The Art of Influence
 • Ericksonian Hypnotherapy
 • TFT
 • Advanced Hypnotherapy
 • Coaching skills for Managers
 • Coaching Skills for NLPer’s
 • Good Customer Service and Facilitation Skills

Εργάζεται επίσης με παιδιά, ατομικά και ομαδικά σε σχολεία.

Είναι βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.

Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.

Είναι έκτακτη Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και έχει συν-δημιουργήσει και διδάσκει την ενότητα “Introduction to Leadership and Management for Social Services”.

Είναι Εκπαιδεύτρια Υπνοθεραπείας και διδάσκει τον τρόπο άσκησης “Πειθούς και Επιρροής στις Επιχειρήσεις”

Διδάσκει εκπαιδευτές και θεραπευτές, στο πώς να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με τις άριστες γνώσεις της στα γλωσσικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην εκμαίευση πληροφοριών.

Είναι ιδρύτρια των “Vicky Ross Training” και “Vi’Arti”.

Έχει πάνω από 27 χρόνια πείρας στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει βοηθήσει ανθρώπους, έτσι ώστε να επιτύχουν και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, για περίπου 18 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με πάνω από 5.000 άτομα σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αγαπά να εκπαιδεύει και να διδάσκει ανθρώπους έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Το πάθος της για τη ζωή την έχει κάνει μια εμπνευσμένη ομιλητή, η οποία παρακινεί το κοινό της να φιλοδοξούν περισσότερα για τον εαυτό τους.

Διεγείρει την περιέργεια και την επιμονή τους για να κάνουν αλλαγές και τους βοηθά να ξεκινήσουν την ανακάλυψη, του ποιοι πραγματικά είναι.

Η αποστολή της στη ζωή είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι, να μειώσουν το στρες και το άγχος, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, για να επιτευχθούν απολύτως οι στόχοι τους.

Είναι αποφασισμένη να δώσει, σε όποιον θελήσει, τα εργαλεία για να ζήσει καλύτερα και ευκολότερα με λιγότερη προσπάθεια.

http://vickyross.com/ 

«Θυμηθείτε, ο καθένας μπορεί να έχει ότι θέλει. Χρειάζεται απλώς την σωστή υποστήριξη και γνώση»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Ιουνίου, 2016
Ώρα:
18:00 - 20:00

Χώρος Διεξαγωγής

Βιβλιοπωλείο “Πύρινος Κόσμος”
Ιπποκράτους 16
Αθήνα, 10680
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611