Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση Υπνοθεραπείας – Ελεύθερη Είσοδος

30 Μαΐου, 2016 @ 19:00 - 21:00

Υπνοθεραπεία σημαίνει “θεραπεία μέσω ύπνωσης”. Είναι η συντομογραφία του αρχικού όρου “νευρο-υπνωτισμός” που σημαίνει “ύπνος” του νευρικού συστήματος. Η υπνοθεραπεία είναι μια φυσική αλλαγή της συνειδησιακής κατάστασης και είναι κάτι που όλοι μας έχουμε βιώσει πολλές φορές στη ζωή μας.

Δεν είναι παρά μία τεχνική παράκαμψης της αναλυτικής σκέψης και κριτικής λειτουργίας του εγκεφάλου, με σκοπό να καθιερώσει εστιασμένη και επιλεκτική προσοχή, καθιστώντας έτσι τον νου δεκτικό σε υποβολές. Όταν κάποιος είναι σε υπνωτική κατάσταση, σημαίνει ότι επικεντρώνεται σε ένα και μόνο πράγμα, αποκλείοντας οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι μια φυσική κατάσταση για όλους μας και βρισκόμαστε σε αυτήν σε τακτική βάση.

Κάποια παραδείγματα που σίγουρα έχετε βιώσει είναι, όταν είστε τόσο απορροφημένοι σε ένα βιβλίο ή σε μια ταινία ή όταν ακούτε μουσική, που έχετε χάσει εντελώς την αίσθηση του χρόνου και αγνοείτε τελείως οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω σας. Το 95% των ανθρώπων έχουν την τάση να ζουν μια μη συνειδητή ζωή και ως εκ τούτου δεν έχουν επίγνωση αυτών των εμπειριών.

Το όφελος μίας υπνωτικής κατάστασης είναι, ότι παρακάμπτει ένα μεγάλο μέρος της συνειδητής αμφισβήτησης. Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες παραλαμβάνονται απευθείας από τον ασυνείδητο νου, όπου αποθηκεύονται όλα τα συμπεριφορικά προγράμματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση τους καθώς επίσης και σε συναισθηματικές καταστάσεις, καθώς αφαιρούνται περιοριστικές πεποιθήσεις.

Η υπνοθεραπεία βοηθάει στο να επιτευχθεί μια φυσική κατάσταση και να επέλθει θεραπευτική αλλαγή.

Εισήγηση

VickyRoss

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Vicky Ross. Έχει ειδικευτεί και εξασκεί τα παρακάτω :

 • Business NLP Practitioner
 • Advanced Language Patterns
 • Presentation Skills
 • The Art of Influence
 • Ericksonian Hypnotherapy
 • TFT
 • Advanced Hypnotherapy
 • Coaching Skills for Managers
 • Coaching Skills for NLPer’s
 • Good Customer Service and Facilitation Skills

Εργάζεται επίσης με παιδιά, ατομικά και ομαδικά σε σχολεία.

Είναι βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.

Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.

Είναι έκτακτη Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και έχει συν-δημιουργήσει και διδάσκει την ενότητα “Introduction to Leadership and Management for Social Services”.

Είναι Εκπαιδεύτρια Υπνοθεραπείας και διδάσκει τον τρόπο άσκησης “Πειθούς και Επιρροής στις Επιχειρήσεις”.

Διδάσκει εκπαιδευτές και θεραπευτές, στο πώς να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με τις άριστες γνώσεις της στα γλωσσικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην εκμαίευση πληροφοριών.

Είναι ιδρύτρια των “Vicky Ross Training” και “Vi’Arti”.

Έχει πάνω από 27 χρόνια πείρας στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει βοηθήσει ανθρώπους, έτσι ώστε να επιτύχουν και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, για περίπου 18 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με πάνω από 5.000 άτομα σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αγαπά να εκπαιδεύει και να διδάσκει ανθρώπους έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Το πάθος της για τη ζωή την έχει κάνει μια εμπνευσμένη ομιλητή, η οποία παρακινεί το κοινό της να φιλοδοξούν περισσότερα για τον εαυτό τους. Διεγείρει την περιέργεια και την επιμονή τους για να κάνουν αλλαγές και τους βοηθά να ξεκινήσουν την ανακάλυψη, του ποιοι πραγματικά είναι.

Η αποστολή της στη ζωή είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι, να μειώσουν το στρες και το άγχος, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, για να επιτευχθούν απολύτως οι στόχοι τους.

Είναι αποφασισμένη να δώσει, σε όποιον θελήσει, τα εργαλεία για να ζήσει καλύτερα και ευκολότερα με λιγότερη προσπάθεια.

http://vickyross.com

«Θυμηθείτε, ο καθένας μπορεί να έχει ότι θέλει. Χρειάζεται απλώς τnν σωστή υποστήριξη και γνώση»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Μαΐου, 2016
Ώρα:
19:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 16452
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611