Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση “Fitness Mindtrap” – Η Μέθοδος που κόβει την Όρεξη – Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

13 Δεκεμβρίου, 2015 @ 18:30 - 20:00

«Τρως ανεξέλεγκτα, τρως χωρίς όριο, χωρίς διάκριση. Έχεις βουλιμία και νιώθεις πως το τέρας της παχυσαρκίας σε έχει κυριεύσει. Θέλω να σου πω, πως δεν είσαι εσύ αυτός που αποφάσισε να προσκαλέσει και να θρέψει το τέρας της παχυσαρκίας!!! Θέλω να σου πω πως δεν φταις εσύ! Δεν το δημιούργησες εσύ!

Δεν φταις εσύ!

Μην θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για την παχουλή σιλουέτα και μην κατηγορείς τον εαυτό σου πως είναι αδύναμος, χωρίς θέληση και πυγμή. Μην υποτιμάς τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου. Δεν γεννήθηκες αδύναμος και ανίκανος. Γεννήθηκες δυνατός και ικανός. Δεν διαφέρεις από όλους αυτούς που έχουν αυτοκυριαρχία και μπορούν να επιβάλλονται στον εαυτό τους.»

Παγίδες του μυαλού σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε την δίαιτα ή την διατροφή που επιθυμείτε!!!

Γνωρίστε την μέθοδο αδυνατίσματος FMT – “Fitness Mindtrap” και παρακάμψτε άμεσα κάθε κακή διατροφική συνήθεια που σας κρατά μακριά από το σώμα που ονειρεύεστε. Νιώστε ελεύθεροι από δυσφορία, καταπίεση, στερητικό σύνδρομο, κακή διάθεση, ταραχή, άγχος, ένταση, αϋπνία.

Η μέθοδος FMT στηρίζεται στην εύρεση των νοητικών παγίδων που έχει κατασκευάσει το ίδιο το άτομο με σκοπό το συναισθηματικό κέρδος.

Ο σύμβουλος αδυνατίσματος και αυτοβοήθειας με συγκεκριμένη μεθοδολογία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να θεραπεύσετε σε βάθος την πρωταρχική αιτία που δημιούργησε την κακή διατροφική συνήθεια, τον εθισμό, την βουλιμία ή την συναισθηματική υπερφαγία.

Είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κόψει την όρεξη!!!

Ο μέσος όρος ωρών θεραπείας, για να ελαττωθεί η όρεξη 40% – 50%, είναι 10 – 15 ώρες.

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση της μεθόδου, θα έχουν 1 συνεδρία ΔΩΡΟ.

Κράτηση Θέσης

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο hlioyxoros@gmail.com. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισήγηση

Vasileios_Hlios

Εισηγητής είναι ο Vasileios Hlios, σύμβουλος αδυνατίσματος και αυτοβοήθειας.

Έχει ασχοληθεί με την μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη, διαλογισμό, οραματισμό, πολεμικές τέχνες, tai chi και yoga. Οι εσωτερική του αναζήτηση τον οδήγησε να γνωρίσει διάφορα θρησκευτικά και φιλοσοφικά συστήματα (Α.Θα.Ζω, Γνωστική Φιλοσοφία, Βουδισμό, Εσωτερικό Χριστιανισμό κ.α).

Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Αυτοθεραπείας, Ψυχολογίας και Ψυχανάλυσης (Συστημική Αναπαράσταση, Μέθοδο Gestalt και Αφηγηματική Ψυχολογία).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την παχυσαρκία και έχει δημιουργήσει ένα σύστημα αυτοθεραπείας που έχει σαν αποτέλεσμα να κόβει την όρεξη για φαγητό.

Η μέθοδος του “Fitness Mindtrap” – κόβει την όρεξη, είναι η απόλυτη λύση για όσους κάνουν δίαιτα και προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Δεκεμβρίου, 2015
Ώρα:
18:30 - 20:00

Χώρος Διεξαγωγής

Ηλίου Χώρος
Αγίας Βαρβάρας 4,
Αργυρούπολη, 164 52
+ Χάρτης Google