Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση Hatha Yoga με την Ανελίνα Πλατή

23 Μαρτίου, 2015 @ 18:00 - 19:30

Σε μια υπέροχη συνεδρία που απευθύνεται σε αρχάριους και μη όλων των ηλικιών και φύλων, θα γνωρίσετε την Anusara και Sridaiva Yoga που ανήκουν στη Hatha Yoga και ενδυναμώνουν ώμους, πλάτη, μέση και αυχένα καθώς και ενισχύουν την κίνηση στους γλουτούς.

Δίνεται έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση και διεύρυνση της σπονδυλικής στήλης και την ενδυνάμωση των γλουτιαίων. Η άσκηση αυτή ενδυναμώνει, αυξάνει την ευλυγισία του σώματος και εξισορροπεί το νευρικό, ορμονικό και κυκλοφοριακό σύστημα, αφυπνίζοντας έτσι την ζωτική μας ενέργεια (πράνα).

Επίσης, αποτοξινώνει και δυναμώνει το σώμα, αυξάνει την εσωτερική επίγνωση, αναπτύσσει την πνευματική διαύγεια και επιφέρει χαλάρωση. Μπορεί να προσφέρει τα ευεργετικά της οφέλη σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το σωματότυπό τους ή την προηγούμενη εμπειρία τους σε άσκηση και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Γιόγκα σημαίνει «ένωση» ή «αρμονία» και βασίζεται σε μία παράδοση 5.000 χρόνων. Η Hatha προέρχεται από τις σανσκριτικές λέξεις «Ηa» που σημαίνει ο Ήλιος και «Τha» που σημαίνει «Σελήνη». Το «Ηa» αντιπροσωπεύει την ηλιακή ενέργεια στο σύμπαν και αντίστοιχα τη σωματική ενέργεια στον άνθρωπο. Το «Tha» αντιπροσωπεύει την σεληνιακή ενέργεια στο σύμπαν και αντίστοιχα τη νοητική – συναισθηματική ενέργεια στον άνθρωπο.

Ο κύριος στόχος της Hatha Yoga είναι η εξισορρόπηση των δύο αυτών ενεργειών.

Εισήγηση

anelina plati

Εισηγήτρια είναι η Ανελίνα Πλατή. 

Διδάσκει Ηatha yoga, διαμένει στην Αθήνα και η πρώτη επαφή της με τη γιόγκα ήταν πριν 10 χρόνια.

Είναι απόφοιτη του NYSY STUDIOS ATHENS, όπου ολοκλήρωσε το Teacher Training 200 ωρών, και εκπαιδεύτηκε στην Hatha Yoga, με στοιχεία ευθυγράμμισης Anusara Yoga.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, workshops και μαθήματα από Πιστοποιημένους Anusara Υoga Δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εκτός από την αγάπη της για την γιόγκα, ασχολείται και με εναλλακτικές θεραπείες όπως το Ρέικι και βαθύ χαλαρωτικό ολιστικό μασάζ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ, η διάρκεια της συνεδρίας 1,5 ώρες. Ελάτε με άνετα ρούχα, καλτσάκια και στρωματάκι.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας στο email hlioyxoros@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Μαρτίου, 2015
Ώρα:
18:00 - 19:30

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Λεωφ. Ηλιουπόλεως 18 & Ελευθερωτών 2,,
Υμηττός, , 17237 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611