Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο «Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου»

7 Μαρτίου, 2016 @ 18:00 - 21:00

€270

Πώς θα σας φαινόταν να ξεκινούσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του υποσυνειδήτου μας;

Κατά την διάρκεια της ζωής μας, αποτυπώνονται στο υποσυνείδητό μας διάφορες εγγραφές, με βάση τις οποίες σκεφτόμαστε, αντιδράμε και πλάθουμε τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας. Πόσες φορές έχουμε παρατηρήσει ότι στη ζωή μας επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα ενώ έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι θα πράξουμε διαφορετικά την επόμενη φορά; Όμως, κάποιες από αυτές τις εγγραφές εμφανίζονται συνεχόμενα κατά το πέρασμα των χρόνων και δεν μας επιτρέπουν να φύγουμε από τον κύκλο των συμπεριφορών που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πώς να γινόμαστε παρατηρητές της ζωής μας, αναγνωρίζοντας τους Θησαυρούς που ήδη έχουμε. Θα ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας αποτρέπουν από το να ζήσουμε την ζωή μας όπως ακριβώς την επιθυμούμε και την έχουμε ονειρευτεί, σε όλους τους τομείς.

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου, είναι να αντικαταστήσουμε τις παλαιές, αρνητικές εγγραφές με νέες, έτσι ώστε το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η Αγάπη να θριαμβεύσουν σε κάθε πτυχή όλων αυτών που ζούμε και που είμαστε.

Κατά την διάρκεια των ενοτήτων, δουλεύουμε με θέματα επαγγελματικά, συναισθηματικά, οικονομικά, οικογενειακά καθώς επίσης με προσωπικούς μας στόχους και όνειρα.

Το σεμινάριο «Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου» αποτελείται από 9 ενότητες, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε 21 μέρες, ημέρα Δευτέρα, για 3 ώρες (18.00 – 21.00) και ξεκινάει στις 07 Μαρτίου 2016 .

Το μυστικό για μια ευτυχισμένη ζωή, είναι να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε αυτή την στιγμή και ποιοι επιθυμούμε να γίνουμε!

Έχε Εμπιστοσύνη! Η Ζωή σου αλλάζει! Ήρθε η στιγμή να πάρεις στα χέρια σου την παλέτα με όλα τα χρώματα και να ζωγραφίσεις την ζωή σου δίνοντας της την χροιά και την μορφή που εσύ επιθυμείς και σου ταιριάζει! Πάντα υπό το Πρίσμα της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού και των Αγγέλων!

Κόστος Σεμιναρίου : 270 ευρώ (+ΦΠΑ)

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε μέχρι τις 03 Μαρτίου 2016, με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στα hlioyxoros@gmail.com & aggelonfos@angelic.com. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Θα λάβετε 

  • Τον προσωπικό σας κρύσταλλο
  • Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του κύκλου
  • Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε
  • Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας

Εισήγηση

10501834_10204045369757000_5480153627961986923_n

Εισηγήτρια και συντονίστρια είναι η Μαρία Χρυσάφη.

Έχει σπουδάσει “Total Quality Management” στο Deree College, έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχει πτυχίο πιάνου.

Πριν από 5 χρόνια, σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, οι Άγγελοι βρέθηκαν στον δρόμο της και από τότε έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της. Μέσω της Αγάπης Τους, άλλαξε ριζικά και αυτό έγινε το κίνητρο για να μεταλαμπαδεύσει το Φως και την Αγάπη Τους και η ίδια να αλλάξει κατεύθυνση στην ζωή της.

Έχει διδαχθεί την τεχνική Channeling – Επικοινωνία με τους Αγγέλους. Είναι θεραπεύτρια της μεθόδου ThetaHealing® Advanced DNA και κατέχει τον τίτλο Angelic Reiki Master Teacher.

“Σημασία έχει να οραματιζόμαστε τον κάθε άνθρωπο λαμπερό, πετυχημένο, υγιή, γεμάτο Αγάπη και Φως. Κάτω από αυτή την οπτική, η κάθε θεραπεία αποκτά άλλη δυναμική και όλα μπορούν να συμβούν”.

Αυτό είναι το πιστεύω της και με οδηγό την Αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία προχωράει σε κάθε της βήμα και καθοδηγεί όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά της.

Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων Του, είναι αστείρευτη και καθημερινά εργάζεται με μεγάλη αφοσίωση επάνω στο κομμάτι της προσωπικής της εξέλιξης, προκειμένου να είναι μία καθαρή πηγή έμπνευσης, Αγάπης και Φωτός.

Συντονίζει δικές της θεραπευτικές ομάδες. Κάνει προσωπικές συνεδρίες, διδάσκει την τεχνική του Αγγελικού Ρέικι και μέσα από το υλικό που διαρκώς και καθημερινά δημοσιεύει στην σελίδα της “Αγγέλων Φως”, βοηθά τους ανθρώπους να θυμηθούν, να αλλάξουν και να εξελιχθούν.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Μαρτίου, 2016
Ώρα:
18:00 - 21:00
Κόστος:
€270

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 164 52
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611