Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών

20 Απριλίου, 2017 @ 17:30 - 21:00

€60

Οι δικοί μας οργονίτες ίσως είναι “άσχημοι” ίσως… Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι…

Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε και θα σας δώσουμε οργονίτες… όχι οργονικά κοσμήματα…, όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια…, δεν είναι διακοσμητικοί…!!! Είναι 100% λειτουργικοί οργονίτες…. και εάν αυτό συμβαίνει σε κόστος της εμφάνισης…. τότε αξίζει τον κόπο!!!

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν.

Είναι μετρήσιμη, ορατή και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και των άνθρωπο, αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό. Μπορεί να είναι θετική ή και αρνητική, αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική κατάσταση των χώρων.

Έτσι, υπάρχουν χώροι και άνθρωποι, κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βίλχεμ Ράιχ ασχολήθηκε βαθιά με την οργόνη κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό Μετατροπέα) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύσει καρκινοπαθείς, μόνο με την παραμονή τους στο δωμάτιο αυτό… και στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική οργόνη σε θετική.

Οι οργονίτες είναι μικρές ή και μεγαλύτερες “συσκευές”, οι οποίες φοριούνται ή αφήνονται στο χώρο, (ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!!) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των chakra σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων, κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερού, κλπ..

Τα πάντα είναι ενέργεια γύρω μας, μέσα μας και οι οργονίτες είναι η καλύτεροι βοηθοί στην διαχείριση της… ΔΕΝ είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά…. ΔΕΝ έχουν να κάνουν με πίστη… Η κατασκευή τους στηρίζεται στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι…

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτών, κάθε μεγέθους και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας, για προσωπική χρήση, για δώρο κλπ.

  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου
  • Κάθε συμμετέχων θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά, η Θετική και Αρνητική Δονητική, η λειτουργία και η μέτρηση, του ορθώς κατασκευασμένου οργονίτη

Δίνονται

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Όλα τα υλικά κατασκευής
  • Οι δύο οργονίτες (επιτραπέζιος και μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής  : 60 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%)

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα και γρήγορα λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας τον χώρο σας, εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε, δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά….. Αποκτήστε φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας θα έχετε κατασκευάσει!!!

Εισήγηση

207646_1017905525801_8949_n

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες  γονείς. Είναι ο Ιδρυτής του Κέντρου Εφαρμοσμένων Μεταφυσικών Ερευνών “ASTRAL ASPERA”.

Είναι πτυχιούχος Ηχοληψίας – Μουσικής τεχνολογίας, γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον ήχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητα θήτα κλπ).

Επίσης, έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας & Παραψυχολογίας από το “ATHENAEUM UK & CALAMUS UNIVERSITY UK”, καθώς και πτυχίο Θεραπευτικής Ύπνωσης από το “V.R.T.C.” και από το “Κέντρο Ψυχικών Ερευνών“.

Μαθήτευσε και απέκτησε πτυχίο “Ανάλυση Αύρας και Ιδιοτήτων της“, από την “Σχολή Μεταφυσικών Σπουδών“.

Έχει Δεύτερο Βαθμό στο Usui Reiki.

Σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιεί σεμινάρια/διαλέξεις, με θέματα, Φωτογράφηση – Ανάλυση & Εξισορρόπηση Αύρας, Ύπνωση (Θεραπευτική και Αναδρομές), ο Νόμος της Έλξης, Ψυχοσωματικές Επιδράσεις, Διαχείριση Καταστάσεων Άγχους (Stress), Ψυχομετρία – Ράβδοι & Εκκρεμές κλπ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Απριλίου, 2017
Ώρα:
17:30 - 21:00
Κόστος:
€60