Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών

23 Νοεμβρίου, 2015 @ 17:00 - 21:00

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και τον άνθρωπο, αφού αυτός αποτελείται κατά 75% από νερό.

Μπορεί να είναι θετική ή και αρνητική, αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική των χώρων. Έτσι, υπάρχουν χώροι και άνθρωποι, κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων.

Ο Βίλχεμ Ράιχ ασχολήθηκε σε βάθος με την οργόνη, κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (αιθερικός μετατροπέας) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύει καρκινοπαθείς, μόνο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό… στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική οργόνη σε θετική.

Οι οργονίτες, είναι μικρές ή και μεγαλύτερες «συσκευές», οι οποίες φοριούνται η αφήνονται στο χώρο, (ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!!) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που μας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό μας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό.

Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων,  κάνουν απίστευτο καθαρισμό του νερού, κλπ…

Τα πάντα είναι ενέργεια, γύρω μας, μέσα μας και οι οργονίτες είναι η καλύτεροι βοηθοί στην διαχείριση της…

ΔΕΝ  είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά…. ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την πίστη…

Η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι!

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτών, κάθε μεγέθους και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας, για προσωπική χρήση ή και εμπόριο.

  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου.
  • Κάθε συμμετέχων θα πάρει μαζί του, τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά, η Θετική και Αρνητική Δονητική, η λειτουργία και η μέτρηση, του ορθώς κατασκευασμένου οργονίτη

Θα λάβετε

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Όλα τα υλικά κατασκευής
  • Οι δύο οργονίτες (επιτραπέζιος και μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής : 60 ευρώ

Υποχρεωτική η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 213-0050611 & 6947-847736

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα και γρήγορα, λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας, τον χώρο σας, εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε, δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά…..

Εισήγηση

207646_1017905525801_8949_n

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Γεωργιάδης. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες  γονείς. Είναι ο Ιδρυτής του Κέντρου Εφαρμοσμένων Μεταφυσικών Ερευνών “ASTRAL ASPERA”.

Είναι πτυχιούχος Ηχοληψίας – Μουσικής τεχνολογίας, γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον ήχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητα θήτα κλπ).

Επίσης, έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας & Παραψυχολογίας από το “ATHENAEUM UK & CALAMUS UNIVERSITY UK”, καθώς και πτυχίο Θεραπευτικής Ύπνωσης από το “V.R.T.C.” και από το “Κέντρο Ψυχικών Ερευνών“.

Μαθήτευσε και απέκτησε πτυχίο “Ανάλυση Αύρας και Ιδιοτήτων της“, από την “Σχολή Μεταφυσικών Σπουδών“.

Έχει δεύτερο βαθμό στο Usui Reiki.

Σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιεί σεμινάρια/διαλέξεις, με θέματα, Φωτογράφηση – Ανάλυση & Εξισορρόπηση Αύρας, Ύπνωση (Θεραπευτική και Αναδρομές), ο Νόμος της Έλξης, Ψυχοσωματικές Επιδράσεις, Διαχείριση Καταστάσεων Άγχους (Stress), Ψυχομετρία – Ράβδοι & Εκκρεμές κλπ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Νοεμβρίου, 2015
Ώρα:
17:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 16452 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611