Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών

13 Ιουνίου, 2016 @ 18:00 - 21:00

€60

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και τον άνθρωπο, αφού αυτός αποτελείται κατά 75% από νερό.

Μπορεί να είναι θετική ή και αρνητική, αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική των χώρων. Έτσι, υπάρχουν χώροι και άνθρωποι, κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων.

Ο Βίλχεμ Ράιχ ασχολήθηκε σε βάθος με την οργόνη, κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (αιθερικός μετατροπέας) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύει καρκινοπαθείς, μόνο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό… στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική οργόνη σε θετική.

Οι οργονίτες, είναι μικρές ή και μεγαλύτερες «συσκευές», οι οποίες φοριούνται η αφήνονται στο χώρο, (ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!!) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που μας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό μας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό.

Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων,  κάνουν απίστευτο καθαρισμό του νερού, κλπ…

Τα πάντα είναι ενέργεια, γύρω μας, μέσα μας και οι οργονίτες είναι η καλύτεροι βοηθοί στην διαχείριση της…

ΔΕΝ  είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά…. ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την πίστη…

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Ιουνίου, 2016
Ώρα:
18:00 - 21:00
Κόστος:
€60
Ιστότοπος:
https://hlioyxoros.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD/

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 16452
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611