Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Usui Reiki – 1ος Βαθμός

4 Φεβρουαρίου, 2017 @ 11:00 - 5 Φεβρουαρίου, 2017 @ 18:00

€150

Η εκπαίδευση του Reiki δίδεται σε τρία επίπεδα, που ονομάζονται Βαθμοί. Ο δάσκαλος μεταβιβάζει στο μαθητή με τη διαδικασία των συντονισμών την ικανότητα σύνδεσης με την Πηγή και τη διοχέτευση της ενέργειας του Reiki.

1ος Βαθμός

Στον 1ο Βαθμό διδάσκεται η προέλευση και ιστορία του Reiki, διαλογισμός, Ιαπωνικές τεχνικές και βασικές θέσεις χεριών για τις συνεδρίες. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να συντονιστούν με την ενέργεια Reiki με σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους. Ο δάσκαλος ανοίγει τα ενεργειακά κέντρα του μαθητή με τον συντονισμό. Έτσι γίνεται το άνοιγμα στην Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια! Η ισχύς της ενέργειας που δέχεται ο μαθητής είναι τεράστια, αν λάβουμε υπόψη ότι ο ενεργειακός συντονισμός ισοδυναμεί με 75 συνεδρίες Reiki!

Ο μαθητής έρχεται σε επαφή με το σώμα του και το τροφοδοτεί με ενέργεια, αγάπη και φως και αρχίζει να κατανοεί το σπουδαίο ρόλο που παίζει στο θέμα της Δημιουργίας, αφού το σώμα του είναι το όχημα που διαθέτει για την εκδήλωση του Ανώτερου Εαυτού του στη Γη. Μετά τον συντονισμό, ακολουθεί μία περίοδος καθαρισμού, διάρκειας 21 ημερών (συμβολίζει την περίοδο που ο Δάσκαλος Usui έμεινε στο όρος Κουράμα), όπου ο ασκούμενος κάνει καθημερινά αυτοθεραπεία και μετά το διάστημα αυτό είναι σε θέση να μοιραστεί Reiki με δικούς του ανθρώπους.

Για την παρακολούθηση του 1ου βαθμού δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, άλλου είδους γνώσεις η προεργασία.

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου, λαμβάνετε

  • Πτυχίο από δασκάλα μέλος του “Πανελλήνιου Συλλόγου Reiki”, το οποίο δηλώνεται από την ΕΙΔΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Συλλόγου, που φέρει αυτό
  • Εγχειρίδιο Σεμιναρίου
  • CD με μουσική

Πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στα info@hlioyxoros.gr & hlioyxoros@gmail.com. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Φεβρουαρίου, 2017 @ 11:00
Τέλος:
5 Φεβρουαρίου, 2017 @ 18:00
Κόστος:
€150
Ιστότοπος:
https://hlioyxoros.gr/usui-reiki1/