Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Usui Reiki – 2ος Βαθμός

14 Νοεμβρίου, 2015 @ 10:00 - 15 Νοεμβρίου, 2015 @ 17:00

Το Reiki είναι μια ενεργειακή θεραπευτική τεχνική που εφαρμόζεται με το απαλό άγγιγμα των χεριών πάνω στο σώμα. Η λέξη “Reiki” στα Ιαπωνικά σημαίνει «συμπαντική ζωτική ενέργεια», δηλαδή η ενέργεια που βρίσκεται άφθονη στο σύμπαν και η οποία προσφέρει ζωτικότητα. Αυτή η αρχαία θεραπευτική τεχνική εστιάζει στο ενεργειακό πεδίο του ατόμου αφαιρώντας μπλοκαρίσματα και διεγείροντας τη ζωτική δύναμη ή “chi”. Εάν η ζωτική ενέργεια του ατόμου είναι χαμηλή ή βρίσκεται σε ανισορροπία τότε προκύπτει ασθένεια.

Το Reiki βοηθά στο να επανέλθει αυτή η ενέργεια στο φυσιολογικό της ρυθμό και σε ισορροπία. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, πεποιθήσεων, αντιλήψεων και δυνατοτήτων. Παρόλο που πρόκειται για μία πνευματική πρακτική δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε θρησκεία.

2ος Βαθμός

Στον 2ο Βαθμό συμμετέχουν όσοι έχουν λάβει την εκπαίδευση του 1ου Βαθμού και γίνεται η εκμάθηση των τριών συμβόλων, καθώς και οι χρήσεις τους, νοητική θεραπεία, τεχνική θεραπείας από απόσταση και δίνεται ένας συντονισμός. Σε αυτό το επίπεδο ο μαθητής γνωρίζει το νοητικό και το συναισθηματικό του σώμα.

Με τη χρήση των συμβόλων μπαίνει στο υποσυνείδητό του και καθαρίζει αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Επίσης καθαρίζει παλιά πρότυπα, παγιωμένες αντιλήψεις και συνήθειες και προχωρά μπροστά για την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής του. Στο αιθερικό πεδίο, μπορεί να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους που ζητούν τη βοήθειά του, με σκοπό να φέρουν στη ζωή τους φως, αγάπη, δύναμη και γαλήνη, μέσω της τεχνικής θεραπείας από απόσταση.

Μετά το δεύτερο βαθμό ο ασκούμενος μπορεί να κάνει συνεδρίες σε άτομα και εκτός του στενού οικογενειακού του κύκλου, αλλά και σε φιλικά του πρόσωπα, καθώς και να μοιράζεται Reiki από απόσταση.

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου, λαμβάνεται :

  • Πτυχίο από δασκάλα μέλος του “Πανελλήνιου Συλλόγου Reiki”, το οποίο δηλώνεται από την ΕΙΔΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Συλλόγου, που φέρει το πτυχίο κάθε Βαθμού
  • Εγχειρίδιο Σεμιναρίου
  • CD με μουσική

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο hlioyxoros@gmail.com. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ.

Κόστος Σεμιναρίου: 250 ευρώ (+ΦΠΑ)

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Νοεμβρίου, 2015 @ 10:00
Τέλος:
15 Νοεμβρίου, 2015 @ 17:00

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρασ 4
Αργυρούπολη, 16452 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611