Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο “Το Ταξίδι της Καρδιάς”

28 Μαΐου, 2016 @ 10:00 - 29 Μαΐου, 2016 @ 17:00

Ξεκινάμε ένα ταξίδι με προορισμό να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό και να μάθουμε να ζούμε μέσα από την καρδιά μας.

Στον πρώτο μας σταθμό,  στο ταξίδι της καρδιάς, μαθαίνουμε πώς μέσα από τη θεραπεία με άγγιγμα συνδέουμε όλα μας τα τσάκρα με αυτό της καρδιάς μας. Καθώς και να την χρησιμοποιούμε σε σωματικό επίπεδο, όπως σωματικούς πόνους.  Παράλληλα, με τη βοήθεια του μυϊκού ελέγχου, να εντοπίζουμε την βαθύτερη αιτία για όλες τις δυσαρμονικές καταστάσεις και εμπειρίες στη ζωή μας, ή στη λειτουργία του σώματός μας. Σκοπό μας είναι στη διαδρομή, μέσα από τις τεχνικές που θα μάθουμε να εντοπίσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα και να τα αντικαταστήσουμε με νέα. Ουσιαστικά μας δίνετε ο τρόπος, αφού κάθε μας εμπειρία αποτελεί ένα μάθημα ζωής με σκοπό την εξέλιξη μας, να επανα-προγραμματίσουμε τον εαυτό μας, ώστε αυτό να γίνετε ευχάριστα και με ευκολία, μακριά από δυσάρεστες και επώδυνες καταστάσεις.

Φτάνοντας στον προορισμό μας, αποβάλουμε ότι είναι περιττό και μας βαραίνει ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Θα βιώσουμε την αφθονία, την ευημερία, την υγεία και την υλοποίηση των επιθυμιών μας.

Καλό μας ταξίδι…

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο hlioyxoros@gmail.com. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ.

Κόστος Σεμιναρίου : 111 Ευρώ (+ΦΠΑ)

Εισήγηση

Ελένη

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν (δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος στην ουσία δεν υπάρχει) ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα θεραπευτικά συστήματα με πρώτο το Ρέικι. Αυτό ήταν η μαγική αρχή και η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα «πως ζούσα πριν; σε τι βαθύ ύπνο;» Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο….

Επόμενος σταθμός σε λίγο πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας ο Σαμάνικος κύκλος «Medecine Wheel» κι εκεί «γκρεμίστηκε» τελείως όλο το οικοδόμημα της μέχρι τότε ζωής μου!!! Η πρώτη φορά που κατάλαβα πως είμαι Δημιουργός της Ζωής μου και ήταν μόνο η αρχή…..

Ο επόμενος σταθμός ήταν κάποιες άλλες Σαμάνικες τεχνικές που με έβαλαν σε μια πιο βαθιά γνώση του τι είμαι…

Και εκεί ήρθε και το Theta Healing στη ζωή μου και μπήκα σε ακόμα πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας. Εκεί γεννήθηκε και το «Ταξίδι της Καρδιάς» με τρόπο «μαγικό». Μέσα από αυτό το ταξίδι άλλαξα τη ζωή μου και συνεχίζω…..

Τελικά αν με ρωτήσεις, «Ελένη πες μου δυο πράγματα για σένα», θα σου πω : «Γεννήθηκα Τώρα και δεν γεννήθηκα ποτέ. Γεννιέμαι και αρχίζω τη ζωή μου από την αρχή σε κάθε καινούργιο Τώρα. Με κάθε ανάσα μου ξαναγεννιέμαι και ξαναθυμάμαι τη γνώση που πάντα είχα, από το Ταξίδι της Καρδιάς….»

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Μαΐου, 2016 @ 10:00
Τέλος:
29 Μαΐου, 2016 @ 17:00

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 16452
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611