Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση – “Το Ταξίδι της Καρδιάς”

11 Μαΐου, 2016 @ 19:00 - 22:00

€5

Είσαι έτοιμος-η να ξεχάσεις ότι σε έχουν μάθει μέχρι τώρα, δάσκαλοι, γονείς, κοινωνία και να μάθεις καινούργια πράγματα από την αρχή; Πάρε τον εαυτό σου από το χέρι σαν παιδί και έλα να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι «Το Ταξίδι της Καρδιάς» και να ξεκινήσουμε μια καινούργια ζωή….

Το Ταξίδι της Καρδιάς είναι ένα σύστημα αυτογνωσίας-θεραπείας. Ένα εσωτερικό ταξίδι που θα ομορφύνει και θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα.

Ξεκίνησε μέσα από το προσωπικό μου εσωτερικό ταξίδι πριν μερικά χρόνια και τελικά γεννήθηκε μέσα σε μία αυτοθεραπεία μου με το σύστημα Theta Healing γι αυτό κι έχουν κάποιες ομοιότητες στη διαδικασία, χωρίς όμως να είναι το ίδιο.

Έχεις σίγουρα ακούσει πως είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινη εμπειρία. Είναι λοιπόν αλήθεια, είμαστε όντως πνευματικά όντα με ανθρώπινη εμπειρία φτιαγμένοι από την ουσία της αγάπης. Χρειάζεται λοιπόν να μάθουμε και να καταλάβουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε σε όλα τα επίπεδα, σωματικά, ψυχικά, υλικά, πνευματικά, συναισθηματικά, ολοκληρωτικά! Και πως γίνεται αυτό; Μαθαίνοντας να σκεφτόμαστε με την καρδιά μας και αφαιρώντας όλα τα περιοριστικά προγράμματα που μας κρατούν μακριά από τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Ενώνουμε όλα μας τα τσάκρα με αυτό της καρδιάς, Χρησιμοποιούμε τη θεραπεία με άγγιγμα σα σύμμαχο μας για να πραγματοποιήσουμε τη σύνδεση αυτή.

Μαθαίνοντας να λειτουργούμε μέσα από την καρδιά, φεύγουμε από όλες τις βαριές ενέργειες (φόβος, ανασφάλεια, άγχος, ενοχή…) και περνάμε σε πιο αιθέριες και ανάλαφρες ποιότητες όπως η αγάπη, η αποδοχή, η χαρά, η τρυφερότητα, η αγνότητα…

Βγαίνουμε από το ρόλο του θύματος και παίρνουμε ολοκληρωτικά την ευθύνη του εαυτού μας και της ζωής μας και τελικά παίρνουμε τη δύναμη μας πίσω.

Μπες λοιπόν στην καρδιά σου και σκέψου μέσα από αυτή. Μόλις ήρθες στην αληθινή σου φύση, μόλις συναντήθηκες με το δημιουργό και τον ονειρευτή μέσα σου!

Τώρα ανακαλύπτεις το σκοπό της ζωής σου, επιτρέπεις στον εσωτερικό σου δάσκαλο να αφυπνιστεί, ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου, όπως ταλέντα που ούτε φανταζόσουν πως είχες, μαθαίνεις να υλοποιείς με ευκολία και τελικά μαθαίνεις να ζεις μια καινούργια ζωή!

Γνώρισε λοιπόν τον εαυτό σου πραγματικά και βαθιά, κατανόησε εσένα, τη ζωή σου και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Έλα να αφαιρέσουμε όλους τους περιορισμούς που σε κρατούν μακριά από την αλήθεια σου. ΈΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΈΨΟΥΜΕ…..

Είσοδος : 5 Ευρώ

Εισήγηση

Ελένη

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν (δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος στην ουσία δεν υπάρχει) ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα θεραπευτικά συστήματα με πρώτο το Ρέικι. Αυτό ήταν η μαγική αρχή και η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα «πως ζούσα πριν; σε τι βαθύ ύπνο;» Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο….

Επόμενος σταθμός σε λίγο πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας ο Σαμάνικος κύκλος «Medecine Wheel» κι εκεί «γκρεμίστηκε» τελείως όλο το οικοδόμημα της μέχρι τότε ζωής μου!!! Η πρώτη φορά που κατάλαβα πως είμαι Δημιουργός της Ζωής μου και ήταν μόνο η αρχή…..

Ο επόμενος σταθμός ήταν κάποιες άλλες Σαμάνικες τεχνικές που με έβαλαν σε μια πιο βαθιά γνώση του τι είμαι…

Και εκεί ήρθε και το Theta Healing στη ζωή μου και μπήκα σε ακόμα πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας. Εκεί γεννήθηκε και το «Ταξίδι της Καρδιάς» με τρόπο «μαγικό». Μέσα από αυτό το ταξίδι άλλαξα τη ζωή μου και συνεχίζω…..

Τελικά αν με ρωτήσεις, «Ελένη πες μου δυο πράγματα για σένα», θα σου πω : «Γεννήθηκα Τώρα και δεν γεννήθηκα ποτέ. Γεννιέμαι και αρχίζω τη ζωή μου από την αρχή σε κάθε καινούργιο Τώρα. Με κάθε ανάσα μου ξαναγεννιέμαι και ξαναθυμάμαι τη γνώση που πάντα είχα, από το Ταξίδι της Καρδιάς….»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Μαΐου, 2016
Ώρα:
19:00 - 22:00
Κόστος:
€5

Χώρος Διεξαγωγής

ΗΛΙΟΥ ΧΩΡΟΣ
Αγίας Βαρβάρας 4
Αργυρούπολη, 16452
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
213-0050611