Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ύπνωση και Αυτο-άνοσα

27 Απριλίου, 2017 @ 19:00 - 21:00

€20

Ως αυτο-άνοσες ασθένειες ορίζονται εκείνες οι ασθένειες που προκαλούνται από υπερβολική και λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι στον ίδιο τον οργανισμό.

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να μας προστατεύει απέναντι σε οποιοδήποτε ξένο σώμα/μόριο, που μπορεί να εισβάλλει στον οργανισμό μας (π.χ. ένας ιός) και ταυτόχρονα να μην δραστηριοποιείται εναντίον μας, να μην καταστρέφει π.χ. τα νευρικά μας κύτταρα.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί μια βλάβη ή δυσλειτουργία και το ανοσοποιητικό σύστημα εκλάβει ένα μόριο του σώματος σαν ξένο, τότε θα επιχειρήσει να το εξουδετερώσει ή να το καταστρέψει (επιτελώντας απλά και μόνο τον εξελικτικό του ρόλο) προκαλώντας μικρή η μεγάλη βλάβη. H ρίζα ωστόσο βρίσκεται κατά βάση σε ψυχολογικές αιτίες.

Αφού ρίζα κάθε θεραπείας είναι η χαλάρωση και η  καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, η Θεραπευτική /Κλινική Ύπνωση βρίσκεται στο κέντρο του ψυχοθεραπευτικού άξονα των ασθενειών αυτών, εφ όσων μέσα από την ύπνωση επιτυγχάνουμε επανα-προγραμματισμό  και απόλυτη χαλάρωση..

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την γένεση και την αντιμετώπιση των Αυτο-άνοσων και των Ψυχοσωματικών ασθενειών, από μία διαφορετική θεώρηση. Θα αναλύσουμε προσεγγίσεις και αποτελεσματικές μεθόδους, προκειμένου να συμβάλλουμε στη θεραπεία αλλά και στην αποφυγή της εμφανίσεις τέτοιων καταστάσεων, ιδιαίτερα μέσω Αυτό-ύπνωσης .

Δίδονται

  • Σημειώσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • CD ή Αρχείο, με προ-ηχογραφημένη Ύπνωση για Ψυχοσωματικά & Αυτο-άνοσα      

Κόστος συμμετοχής  : 20 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%)

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισήγηση

207646_1017905525801_8949_n

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες  γονείς. Είναι ο Ιδρυτής του Κέντρου Εφαρμοσμένων Μεταφυσικών Ερευνών “ASTRAL ASPERA”.

Είναι πτυχιούχος Ηχοληψίας – Μουσικής τεχνολογίας, γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον ήχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητα θήτα κλπ).

Επίσης, έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας & Παραψυχολογίας από το «ATHENAEUM UK & CALAMUS UNIVERSITY UK», καθώς και πτυχίο Θεραπευτικής Ύπνωσης από το «V.R.T.C.» και από το «Κέντρο Ψυχικών Ερευνών«.

Μαθήτευσε και απέκτησε πτυχίο «Ανάλυση Αύρας και Ιδιοτήτων της«, από την «Σχολή Μεταφυσικών Σπουδών«.

Έχει Δεύτερο Βαθμό στο Usui Reiki.

Σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιεί σεμινάρια/διαλέξεις, με θέματα, Φωτογράφηση – Ανάλυση & Εξισορρόπηση Αύρας, Ύπνωση (Θεραπευτική και Αναδρομές), ο Νόμος της Έλξης, Ψυχοσωματικές Επιδράσεις, Διαχείριση Καταστάσεων Άγχους (Stress), Ψυχομετρία – Ράβδοι & Εκκρεμές κλπ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Απριλίου, 2017
Ώρα:
19:00 - 21:00
Κόστος:
€20