Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ος Διαλογισμός : “Απελευθέρωση”

7 Απριλίου, 2017 @ 18:50 - 20:30

€5

Η απελευθέρωση είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για τον εαυτό και την ζωή μας αν θέλουμε να πάμε παρακάτω, να χτίσουμε νέες βάσεις, να κάνουμε υγιείς δημιουργίες. Όλοι μας ενδεχόμενα κουβαλάμε μέσα μας μια μικρή ή μεγάλη πικρία, μια θλίψη, ένα παράπονο, έναν θυμό ή μνησικακία.

Αυτά είναι βαρίδια που μας κρατάνε πίσω. Είναι τοξικά συναισθήματα που μας φθείρουν όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Ξεκινάνε από το νου και καταλήγουν στο σώμα μας και την ζωή μας με δυσάρεστες συνέπειες. Γιατί ό,τι υπάρχει μέσα μας αντανακλά και έξω μας. Άρα χρειάζεται να απελευθερωνόμαστε απ’ ότι δυσαρμονικό υπάρχει στο νου και το συναίσθημά μας για να μπορούμε να είμαστε σε ειρήνη μέσα μας και έξω μας, γιατί μόνο εν ειρήνη μπορούμε να βρούμε λύσεις, να πάρουμε σωστές αποφάσεις, να επιλέξουμε και να πράξουμε το καλύτερο για μας και τους άλλους.

Η απελευθέρωση κάνει το πνεύμα και το σώμα ανάλαφρο και υγιές. Δίνει νέο κέφι και όρεξη, μας φέρνει πιο κοντά στην Θεϊκή μας συγχρονικότητα. Είναι σοφή επιλογή και στάση ζωής, που μόνο οφέλη μπορεί να μας δώσει. Είναι προϋπόθεση και ανάγκη για την όποια εξέλιξή μας!

Αν λοιπόν και συ θέλεις να απελευθερωθείς από περιττά βάρη μέσα σου, κάνε το βήμα σου και έλα. Θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας, σε μια συνάντηση δημιουργικού διαλογισμού και συζήτησης πάνω σε αυτά που θα δεις, που θα νιώσεις και θα καταλάβεις μέσα από την διαδικασία.

Σε περιμένουμε!

Κόστος Συμμετοχής : 5€

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Νάνσυ Φωτοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στην αγαπημένη μου Ηλιούπολη.

Από μικρή είχα ξεχωριστές ανησυχίες για τη ζωή, τους ανθρώπους, την αγάπη, στο πού πάει αυτός ο κόσμος και πού εμείς….. είναι σαν από τότε να ετοιμαζόμουν γι αυτό που υπηρετώ σήμερα. Αρχικά ακολούθησα το πρώτο μου όνειρο και σπούδασα Fashion Design και εργάστηκα για 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω σε αυτό, ως καθηγήτρια μόδας στην σχολή Βελουδάκη και ως σχεδιάστρια και υπεύθυνη σχεδιαστηρίου σε μεγάλες εταιρίες.

Παράλληλα συνέχιζα να διαβάζω πολύ και να μελετώ ό,τι είχε να κάνει με προσωπική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και ψυχολογία. Όπου τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση κάνοντας μια μεγάλη στροφή στην ζωή μου. Ακολουθώντας την ψυχή μου το 2004 έκανα αποκέντρωση για να ζήσω στην Σκύρο.

Εκεί μυήθηκα για 3 χρόνια στην θεραπεία δίπλα σε μια υπέροχη ιατρό Παθολόγο με υπέροχη ψυχή. Αυτό με οδήγησε να ακολουθήσω το δεύτερο όνειρό μου και να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, πήρα και τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki και εκπαιδεύτηκα στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 τομείς του. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και N.L.P.

Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας.

Μέσα από την εμπειρία μου κατέληξα να δημιουργήσω και να εργάζομαι μέσα από ένα Ολιστικό σύστημα το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πιο δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές και οι οποίες ταιριάζουν με την ενέργειά μου και την κοσμοθεωρία μου:

Life Motivation, Theta Healing N.L.P., Ταϊλανδέζικες Χειροπρακτικές και Συμβουλευτική Ζωής & Υγείας.

Διδάσκω επίσης το Thai-Yoga Traditional Massage, Διαλογισμό και Δημιουργικό Οραματισμό, όπως και τεχνικές Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης.

Βοηθώ εφήβους και ενήλικες με ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V., που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή».

Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και… γενικά γράφω!

Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι και πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν στα δύσκολα και στα εύκολα, να αγαπούν και να δίνουν.

Αγαπημένο μου μότο:

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις!!!» 

ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Απριλίου, 2017
Ώρα:
18:50 - 20:30
Κόστος:
€5