Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3ος Διαλογισμός – Σύνδεση με τον Εσωτερικό Εαυτό

21 Απριλίου, 2017 @ 18:50

€5

Ο εαυτός μας είναι ένα σύνολο πραγμάτων, βιωμάτων, αντιλήψεων, γενετήσιων προκαθορισμών, επιθυμιών κλπ. Άλλοτε ακούσια και άλλοτε εκούσια, γεμίζουμε από στρώσεις πέπλων που κρύβουν τον πυρήνα μας και έτσι χανόμαστε από το τι πραγματικά είμαστε, μπορούμε, θέλουμε.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κουραζόμαστε να πετύχουμε πράγματα, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνουμε δημιουργούνται μέσα μας εσωτερικές συγκρούσεις που ακυρώνουν ή σαμποτάρουν τις προσπάθειές μας.

Μια σύνδεση με τον πυρήνα μας, μας κεντράρει και μας φέρνει σε επαφή με την μοναδικότητά μας που δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είναι αρεστή ή αποδεκτή από όλους. Αρκεί να είναι από εμάς τους ίδιους. Αυτή η επαφή είναι ο οδηγός μας για να βλέπουμε μπροστά… και για να νιώθουμε αν αυτό που κάνουμε, ακολουθούμε, δημιουργούμε, συνάδει με την εσωτερική μας φύση ή φωνή.

Η εναρμόνιση του μέσα μας με το έξω μας είναι το ζητούμενο, γιατί μόνο έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε αυτό που βάζουμε ως στόχο.

Μικρό ή μεγάλο. Δηλαδή, αυτό που είμαστε, να είναι αυτό που θέλουμε.

Όμως ποιοι είμαστε αλήθεια?? Πόσα κομμάτια μας μπορούμε να ανακαλύψουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από άλλους ή από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας?

Η σύνδεση με τον εσωτερικό μας εαυτό θα μας βοηθήσει να δούμε όσο μπορούμε καλύτερα κάτω από τα πέπλα. Τι θέλουμε και τι επιτρέπουμε να κάνουμε… Με χαρά, αποδοχή, αγάπη…

Περισσότερες επεξηγήσεις θα δοθούν στην 3η μας συνάντηση Δημιουργικού Διαλογισμού, πριν μπούμε στην εφαρμογή του. Ακολουθεί μοίρασμα βιωμάτων και συζήτηση.

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6947-847736 ή στείλτε e-mail στο info@hlioyxoros.gr Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Κόστος Συμμετοχής : 5 ευρώ

Εισήγηση

Εισηγήτρια είναι η Νάνσυ Φωτοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στην αγαπημένη μου Ηλιούπολη.

Από μικρή είχα ξεχωριστές ανησυχίες για τη ζωή, τους ανθρώπους, την αγάπη, στο πού πάει αυτός ο κόσμος και πού εμείς….. είναι σαν από τότε να ετοιμαζόμουν γι αυτό που υπηρετώ σήμερα. Αρχικά ακολούθησα το πρώτο μου όνειρο και σπούδασα Fashion Design και εργάστηκα για 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω σε αυτό, ως καθηγήτρια μόδας στην σχολή Βελουδάκη και ως σχεδιάστρια και υπεύθυνη σχεδιαστηρίου σε μεγάλες εταιρίες.

Παράλληλα συνέχιζα να διαβάζω πολύ και να μελετώ ό,τι είχε να κάνει με προσωπική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και ψυχολογία. Όπου τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση κάνοντας μια μεγάλη στροφή στην ζωή μου. Ακολουθώντας την ψυχή μου το 2004 έκανα αποκέντρωση για να ζήσω στην Σκύρο.

Εκεί μυήθηκα για 3 χρόνια στην θεραπεία δίπλα σε μια υπέροχη ιατρό Παθολόγο με υπέροχη ψυχή. Αυτό με οδήγησε να ακολουθήσω το δεύτερο όνειρό μου και να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, πήρα και τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki και εκπαιδεύτηκα στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 τομείς του. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και N.L.P.

Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας.

Μέσα από την εμπειρία μου κατέληξα να δημιουργήσω και να εργάζομαι μέσα από ένα Ολιστικό σύστημα το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πιο δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές και οι οποίες ταιριάζουν με την ενέργειά μου και την κοσμοθεωρία μου:

Life Motivation, Theta Healing N.L.P., Ταϊλανδέζικες Χειροπρακτικές και Συμβουλευτική Ζωής & Υγείας.

Διδάσκω επίσης το Thai-Yoga Traditional Massage, Διαλογισμό και Δημιουργικό Οραματισμό, όπως και τεχνικές Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης.

Βοηθώ εφήβους και ενήλικες με ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V., που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή».

Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και… γενικά γράφω!

Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι και πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν στα δύσκολα και στα εύκολα, να αγαπούν και να δίνουν.

Αγαπημένο μου μότο:

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις!!!» 

ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Απριλίου, 2017
Ώρα:
18:50
Κόστος:
€5