Tachyon

Η επιστήμη του Tachyon

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, η ύλη δεν είναι παρά μια μορφή συμπυκνωμένης ενέργειας. Τα πάντα στο σύμπαν, από τις πιο λεπτές ενεργειακές δομές, ως τις πιο πυκνές μορφές ύλης, είναι ευθυγραμμισμένα σε ένα ενεργειακό συνεχές. 

Η ενέργεια ρέει συνεχώς από την πηγή της, διαπερνά τα αιθερικά, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και φτάνει τελικά στο υλικό επίπεδο. Η αρχική πηγή αυτής της ενέργειας ονομάζεται από τους σύγχρονους φυσικούς  “Ενέργεια  Μηδενικού Σημείου” (Zero Point Energy). 

Η “Ενέργεια του Μηδενικού Σημείου” είναι ταχύτερη από το φως, άμορφη και πανταχού παρούσα. Έχει δε τη δυνατότητα να δημιουργήσει οποιαδήποτε μορφή, φέρνοντας τάξη στο χάος (ενθαλπία). 

Το Tachyon είναι ένα υποατομικό σωματίδιο που διατηρεί τις ιδιότητες του Μηδενικού Σημείου, συμπυκνωμένες σε μορφή, σαν μια σταγόνα αυτού του ωκεανού ενέργειας. Ακριβώς όπως και το Μηδενικό Σημείο, το Tachyon είναι πηγή όλων των συχνοτήτων και φέρνει τάξη στο χάος.    

Τα “Λεπτοφυή Ενεργειακά Οργανωτικά Πεδία” (Subtle Organizing Energy Fields ‘η SOEF) αποτελούν το σχέδιο για το πώς θα ήταν ένα κύτταρο ή ένα όργανο σε τέλεια υγεία και ισορροπία. Γνωρίζουν ποια μορφή διατηρούν και οργανώνουν. Τα SOEF είναι αυτά που μετατρέπουν το Tachyon στη συγκεκριμένη συχνότητα της μορφής. Αν ενεργοποιήσετε τα SOEF η θεραπευτική διαδικασία θα ακολουθήσει. 

“Η αλληλεπίδραση των SOEF με το Tachyon είναι το κλειδί για την τέλεια υγεία” δηλώνει ο καθηγητής D. Wagner

Όταν αυτή η διαδικασία συμβαίνει, χωρίς να υπάρχουν διαταραχές, η τέλεια υγεία και η αίσθηση σύνδεσης με “Όλα Όσα Υπάρχουν”, είναι φυσικό επακόλουθο. Αυτή η φυσική ροή μπορεί να διαταραχθεί από διάφορες εσωτερικές ή εξωτερικές αιτίες, όπως, ψυχολογικοί παράγοντες, περιοριστικές πεποιθήσεις, στρες ή από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μόλυνση του περιβάλλοντος, για να αναφέρουμε μερικές μόνο απ’ αυτές. 

Έτσι το Tachyon αποτελεί έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο για να μπορέσει το σύστημα μας να επιστρέψει στη ενεργειακή υγεία και ισορροπία. Όταν επιτύχουμε την ενεργειακή υγεία μπορεί έπειτα να ακολουθήσει και το υλικό  σώμα. 

Σήμερα έχουμε τον τρόπο να φέρουμε σε επαφή τα αποδυναμωμένα SOEF με την ενέργεια Tachyon. Η διαδικασία του “Ταχυονισμού”, που τελειοποιήθηκε το 1990, αναδομεί διάφορα φυσικά υλικά σε υποατομικό επίπεδο. Αυτά τα υλικά δημιουργούν ένα ισχυρό και εστιασμένο ενεργειακό πεδίο λειτουργώντας σαν μόνιμες κεραίες Tachyon. Οι εφαρμογές Tachyon βοηθούν ανθρώπους σε 156 χώρες στο δρόμο της αναζήτησης για τέλεια υγεία και ισορροπία.  

Πώς εφαρμόζεται

Ο θεραπευόμενος ξαπλώνει στο κρεβάτι θεραπείας ντυμένος. Στις παλάμες και στα πέλματά του τοποθετούνται Ταχυονισμένοι δίσκοι σιλικόνης, στα μάτια του ένα ειδικό Ταχυονισμένο μαξιλαράκι και κατά μήκος του σώματός του η ειδική Ταχυονισμένη λωρίδα Cocoon, έτσι με αυτόν τον τρόπο, το σώμα περιβάλλεται με ένα “τρισδιάστατο κουκούλι” (Cocoon), ενέργειας.

Έτσι επιτυγχάνεται η ευθυγράμμιση και εξισορρόπηση των chakra και του φυσικού, νοητικού, συναισθηματικού και πνευματικού ενεργειακού σώματος καθώς ο θεραπευόμενος χαλαρώνει. 

Κατόπιν και ανάλογα με την περίπτωση είναι δυνατόν να γίνει ενίσχυση της θεραπείας με την χρήση μπαρών TLC από τον θεραπευτή.

Ποια είναι τα οφέλη

  • Ενισχύεται η ζωτικότητα και η ενέργεια του οργανισμού.
  • Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την εξισορρόπηση του σώματος, του νου και του πνεύματος.
  • Απελευθερώνονται μπλοκαρίσματα σε φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Τα μπλοκαρίσματα είναι η αιτία πολλών ασθενειών.
  • Ενισχύονται οι θεραπευτικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης.
  • Επιτυγχάνεται η χαλάρωση του σώματος και η διαύγεια του νου.

Πειραματικά αποτελέσματα της εφαρμογής Tachyon

  • Εφαρμογή Ταχυονισμένου κρυστάλλου πάνω σε μώλωπα

tachyon04

  • Διατήρηση φρούτων πάνω σε Ταχυονισμένο δίσκο

tachyon05

  • Επίδραση Ταχυονισμένου νερού στο αίμα

Χωρίς Tachyon 

Tachyon_1

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε το αίμα του δότη που έχει ληφθεί πριν από οποιαδήποτε έκθεση σε Ταχυονισμένα υλικά. Είναι εμφανής η συμπαγής συγκέντρωση των ερυθρών κυττάρων.

Mε Tachyon

Tachyon_2

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε το αίμα του ίδιου δότη που έχει ληφθεί 45 λεπτά μετά από υπογλώσσια απορρόφηση 15 σταγόνων Ταχυονισμένου νερού. Ήδη παρατηρείται βελτίωση. Τα ερυθρά κύτταρα είναι πιο ίσια κατανεμημένα και ελεύθερα στο πλάσμα.

Μετά από 8 ώρες…

Tachyon_3

Στην τρίτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της πρώτης εικόνας μετά από 8 ώρες. Το αίμα είναι πλέον νεκρό. Μόνο δείγματα από τα κύτταρα είναι αναγνωρίσιμα.

Tachyon_4

Στην τέταρτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της δεύτερης εικόνας. Έχουν περάσει 8 ώρες και το αίμα παραμένει ζωντανό διατηρώντας την κυτταρική του ακεραιότητα.

  • Tachyon και αύρα   

Οι παρακάτω είναι φωτογραφίες αύρας που αποτυπώθηκαν με ειδικό μηχάνημα Φωτογράφισης Αύρας Kirlian. Στην πρώτη σειρά έχουμε τρία άτομα και το ενεργειακό τους πεδίο πριν την έκθεση τους σε Ταχυονισμένα υλικά.

tachyon06

Στην δεύτερη σειρά βλέπουμε τα ίδια άτομα είκοσι λεπτά αργότερα μετά την λήψη 20 σταγόνων Ταχυονισμένου νερού και φορώντας ένα Ταχυονισμένο εκκρεμές.

  • Υπερηχογράφημα κύστης στη μήτρα

tachyon03

1) Υπερηχογράφημα κύστης στην μήτρα 28-05-2006 (αριστερά)

2) Υπερηχογράφημα της ίδιας μήτρας στις 29-07-2006 (δεξιά)

Πλήρης απουσία της κύστης. Ένα λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ του γιατρού που διέγνωσε – επέβλεπε και ενός θεραπευτή Tachyon που προσέφερε συνεδρίες.